Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Joga bonito” la Oţelul! Dorinel Munteanu s-a întărit pentru Superligă cu doi portughezi, unul crescut la Porto, celălalt la Braga

”Joga bonito” la Oţelul! Dorinel Munteanu s-a întărit pentru Superligă cu doi portughezi, unul crescut la Porto, celălalt la Braga

Oțelul Galați

Comentarii

Oţelul Galaţi continuă să se întărească înainte de startul Superligii. Gălăţenii lui Dorinel Munteanu deschid balul pe 14 iulie, pe teren propriu cu UTA.

La o zi distanţă de la anunţul clubului referitor la plecarea lui Daniel Celea, Oţelul a anunţat prin intermediul site-ului oficial două noi transferuri.

”Clubul nostru a perfectat încă două transferuri, menite să întărească axul central al echipei. Este vorba de doi fotbalişti portughezi, ce au ajuns în această noapte în cantonamentul echipei din Austria.

Joao Serrao este un fundaş central în vârstă de 23 de ani, înalt de 1,9 m şi care vine la Oţelul de la formaţia portugheză USC Paredes, pentru care a jucat în 25 de meciuri din sezonul recent încheiat, având şi un gol marcat la activ. Serrao a început fotbalul la grupele de copii ale clubului FC Porto, iar la vârsta de 16 ani a fost transferat de câtre Juventus Torino. La clubul italian, Serrao a evoluat pentru echipele de tineret U17 şi U19, având şi 9 prezenţe în UEFA Youth League.

Samuel Teles evoulează pe postul de mijlocaş central, dar poate fi folosit şi ca mijlocaş dreapta. În vârstă de 26 de ani, lusitanul vine la Oţelul de la Feirense, formaţie pentru care a jucat peste 60 de meciuri în liga secundă a Portugaliei. Teles a terminat junioratul la SC Braga, după care a evoluat la echipele Sanjoanense şi Leça.

Bun venit şi mult succes, Joao Serrao şi Samuel Teles!”, a notat ascotelul.ro.

În afara celor doi portughezi, Oţelul i-a mai transferat în această vară pe Milen Zhelev, Pablo Gaitan, Ariel Lopez, Aurelian Păun, Ştefan Bodişteanu, Relu Stoian şi Alexandru Pop.

Afla mai multe despre: oţelul 

viewscnt
Articole similare