Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

INCREDIBIL | Cât o va costa pe Atletico Madrid demiterea lui Diego Pablo Simeone. Suma e fără precedent în istoria fotbalului mondial

INCREDIBIL | Cât o va costa pe Atletico Madrid demiterea lui Diego Pablo Simeone. Suma e fără precedent în istoria fotbalului mondial

La Liga

Comentarii

Atletico Madrid nu-şi revine după eliminarea din Uefa Champions League. Sâmbătă, madrilenii au pierdut şi la Bilbao, scor 0-2.

 Eliminată din UEFA Champions League de Juventus şi Cristiano Ronaldo, Atletico Madrid a pierdut şi în La Liga. După înfrângerea de la Bilbao, Griezmann şi ai lui îşi pot lua adio de la titlu şi au emoţii şi pentru păstrarea locului secund în campionat.

Iar presa spaniolă a făcut deja calculele unei posibile demiteri a tehnicianului argentinian, Diego Pablo Simeone. Deşi este greu de crezut că Atletico va renunţa la tehnicianul care a readus-o în topul fotbalului european, gruparea de pe Wanda Metropolitano ar mai avea un motiv pentru care nu s-ar gândi prea curând la demiterea lui ”Cholo”.

Nu mai puţin de 152 de milioane de euro ar trebui să plătească Atletico Madrid argentinianului în cazul în care va alege să-l demită.

Conform noului contract, Simeone câştigă 48 de milioane de euro brut la Atletico, şi mai are încă 3 ani de stat pe Wanda Metropolitano.

Afla mai multe despre: diego simeone 

viewscnt
Articole similare