Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Înfrângerea cu Farul, greu de digerat pentru Laurenţiu Reghecampf. ”Am fost foarte slabi”

Înfrângerea cu Farul, greu de digerat pentru Laurenţiu Reghecampf. ”Am fost foarte slabi”

Superliga

Comentarii

Farul s-a impus pe teren propriu contra Universităţii Craiova, scor 2-0, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii. Louis Munteanu a înscris ambele goluri ale învingătorilor. Partida de la Ovidiu a fost la îndemâna ”marinarilor” pe toată durata jocului, iar elevii lui Reghecampf nu au reuşit să îşi creeze situaţii clare de gol.

 În minutul 17, Louis Munteanu a deschis scorul din pasa lui Grameni. Acelaşi Louis Munteanu a executat perfect o lovitură liberă, în minutul 35, şi a majorat scorul la 2-0. Farul a mai avut o bară în minutul 77, la şutul deviat al lui Sîrbu şi gazdele s-au impus cu 2-0, urcând pe locul 8, cu 9 puncte. Universitatea Craiova rămâne cu 14 puncte şi se află, în continuare, pe locul secund în clasament.

Înfrângerea cu Farul, greu de digerat pentru Laurenţiu Reghecampf. ”Am fost foarte slabi”

La finalul meciului, Laurenţiu Reghecampf s-a declarat dezamăgit de atitudinea jucătorilor săi. Tehnicianul Universităţii a recunoscut că Farul a fost echipa mai bună şi este optimit că echipa sa va arăta altfel la duelul cu FCSB din etapa următoare.

”Nu vrem să uităm meciul, vrem să îl analizăm, să vedem ce am făcut greşit. Am fost foarte slabi, delăsători. Am făcut greşeli foarte mari la ambele goluri. La golul doi cred că se putea face ceva. M-a deranjat atitudinea şi anumite momente pe care le-am tratat cu superficialitate. Ceea ce am discutat cu jucătorii înainte nu am reuşit să facem la meci.

Dacă ai un pic de şansă, să marchezi repede un gol, intri în joc. Am sperat şi în ultimele 10 minute. Trebuie să fim sinceri. Farul a fost cu mult peste noi. Am făcut greşeli copilăreşti pe faza de apărare. Vom analiza şi cu siguranţă echipa va arată altfel la meciul următor. Mă gândesc la ceea ce avem de făcut în continuare. Această înfrângere va rămâne, pentru că este dureroasă. Avem calitate, avem jucători cu destulă experienţă în competiţiile interne”, a spus Laurenţiu Reghecampf, după meciul cu Farul. 

Afla mai multe despre: reghecampfuniversitatea craiovafarul 

viewscnt
Articole similare