Experiențe împreună.
You are here:

Înlocuitor pentru Pigliacelli! Universitatea Craiova e gata de o nouă lovitură în Liga 1

Înlocuitor pentru Pigliacelli! Universitatea Craiova e gata de o nouă lovitură în Liga 1

U Craiova

Comentarii

Universitatea Craiova vrea să-l transfere pe goalkeeper-ul polonez, Adam Stachowiak (33 de ani).

Portarul care a apărat în ultimele două sezoane poarta turcilor de la Denizlispor, poate ajunge în iarnă la Craiova, în calitate de jucător liber de contract.

Adam Stachowiak s-a născut la Poznan şi a debutat în 2005 în poarta celor de la Jagiellonia Bialystok. A petrecut patru sezoane la Odra Widzislaw înainte de a bifa experienţele Anorthosis Famagusta şi GKS Belchatow.

Universitatea Craiova dă o nouă lovitură în Liga I şi face transferul de titlu. Ofertă de ultimă oră făcută de olteni

În următorii doi ani a evoluat în Bulgaria la Botev Plovdiv, unde a apărat în 76 de meciuri. S-a transferat în 2015 la Gaziatep, acolo unde de asemenea a fost titular şi a jucat 102 meciuri.Între 2007 şi 2008, Adam Stachowiak a fost portarul titular la naţionalei U21 al Poloniei.

AS.ro scie că Universitatea Craiova l-a trecut pe lista de achiziţii pentru iarnă, când ar urma să-i facă o ofertă concretă portarului de 33 de ani.

Adam Stachowiak a jucat o finală de Cupa Bulgariei şi o Supercupă a Bulgariei pe vremea când evolua pentru Botev Plovdiv. El l-ar putea înlocui în Bănie pe Mirko Pigliacelli, portarul italian fiind curtat de mai multe echipe din ţara sa natală. 

viewscnt
Articole similare
FOTO Cat de mult sufera Raluca Zenga dupa divortul anuntat de Walter: "Am mintea...