Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Întăriri pentru Laurenţiu Reghecampf! Mihai Rotaru, primele două mutări făcute la U Craiova, la cererea lui Reghe

Întăriri pentru Laurenţiu Reghecampf! Mihai Rotaru, primele două mutări făcute la U Craiova, la cererea lui Reghe
Comentarii

Laurenţiu Reghecampf e la un pas să bată palma cu U Craiova şi să devină noul antrenor din Bănie, după ce echipa "leilor" nu merge foarte bine sub comanda lui Corneliu Papură. Mihai Rotaru şi Laurenţiu Reghecampf sunt aproape să bată palma şi se pare că Reghe şi-a stabilit deja şi colaboratorii pe care-i va avea în mandatul său de pe "Ion Oblemenco".

Laurenţiu Reghecampf a cerut întăriri! Primele două mutări făcute de antrenorul dorit de Mihai Rotaru la U Craiova

Numirea lui Laurenţiu Reghecampf ca antrenor la U Craiova nu mai pare atât de departe de realizare. Antrenorul a rămas fără echipă după ce s-a despărţit de Al Wasl, echipă din Arabia Suadită pe care a antrenat-o în ultimii doi ani. Rotaru vrea să-l schimbe pe Corneliu Papură, cel considerat "mantaua de vreme rea" în Bănie, după ce rezultatele obţinute cu el pe bancă n-au fost cele dorite de conducătorii de pe "Oblemenco".

Doar că Laurenţiu Reghecampf a cerut întăriri înaiinte să accepte să vină la U Craiova. Rămas fără Toni Petrea şi Thomas Neubert, oamenii săi de încredere din mandatele de la FCSB, Reghe s-a orientat spre aţi doi colaboratori cu care să încerce să ia titlu în Bănie. Concret, conform site-ului 3minute.net, Laurenţiu Reghecampf va veni la U Craiova, dacă va accepta oferta lui Mihai Rotaru, cu Bogdan Merişanu şi Dinu Viorel, principalii colaboratori în mandatul la alb-albaştri. De asemnea, există o variantă prin care şi Corneliu Papură să rămână în staff-ul tehnic.

Chiar şi fără Neubert, Reghecampf va avea un preparator fizic de top la U Craiova, după ce Mihai Rotaru l-a adus pe Ian Coll, care a lucrat la Celtic sau Ludogoreţ, dar şi pe Rui Ferreira Santos, om cu experienţă în pregătirea fizică. Astfel, U Craiova încearcă să-şi rezolve marea problemă din joc, şi anume finalurile de meci în care pică din punct de vedere fizic.

Reghecampf vrea şi jucători! Lista pe care i-a va înainta lui Mihai Rotaru

Mihai Rotaru, patronul Craiovei, şi-a încheiat vacanţa şi a revenit în Craiova, unde-l aşteaptă pe Laurenţiu Reghecampf pentru a finaliza numirea antrenorului pe banca echipei din Bănie. În afara celor doi colaboratori, Laurenţiu Reghecampf vrea şi jucători pentru a putea face faţă în lupta la titlu cu FCSB şi CFR Cluj. Fanatik scrie că Anamaria Prodan a pregătit o listă de trei jucători, fără să precizeze nume, pe care Laurenţiu Reghecampf să o înainteze către patronul de pe "Ion Oblemenco".

Afla mai multe despre: mihai rotaru laurentiu reghecampf u craiovareghecampf u craiovareghecampf mutari u craiovareghecampf mihai rotaru mutari u craiova 

viewscnt
Articole similare