Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ion Ţiriac ar agrea ideea ca Horia Tecău să fie preşedintele FR Tenis. Recomandarea miliardarului: ”Să vină la birou la 8 dimineaţa până la 10 seara” | EXCLUSIV

Ion Ţiriac ar agrea ideea ca Horia Tecău să fie preşedintele FR Tenis. Recomandarea miliardarului: ”Să vină la birou la 8 dimineaţa până la 10 seara” | EXCLUSIV

Sporturi

Comentarii

Ion Ţiriac a vorbit despre posibilitatea ca Horia Tecău să devină preşedintele FR Tenis.

Horia Tecău este unul dintre cei mai cunoscuţi jucători din tenisul românesc în ultimele două decenii.

Ajuns la vârsta de 37 de ani, acesta şi-a anunţat retragerea din circuitul profesionist, dar participă alături de echipa României în barajul pentru calificarea la turneul final al Cupei Davis. România va întâlni Spania, în deplasare, la 4 şi 5 martie.

După ce va lăsa cariera de jucător în trecut, Horia Tecău ar putea candida pentru şefia Federaţiei Române de Tenis.

Lui Ion Ţiriac îi surăde ideea ca Horia Tecău ar putea fi preşedintele FR Tenis. Recomandarea miliardarului: ”Să vină la birou la 8 dimineaţa până la 10 seara” | EXCLUSIV

Ion Ţiriac, unul dintre foştii preşedinţi ai FR de Tenis, şi-a exprimat opinia cu privire la posibila viioare carieră a cunoscutului jucător de dublu.

Ion Ţiriac a fost preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, din 19 iunie 2019, când a câştigat din primul tur alegerile organizate la Centrul Naţional de Tenis, până la data de 5 iulie 2021, atunci când a decis să renunţe la conducerea forului.

Celebrul om de afaceri ar fi de acord ca Horia Tecău să devină conducătorul forului doar dacă acesta ar putea să stea toată ziua în biroul federaţiei şi să se ocupe doar de tenis.

”(n.r. dacă poate Horia să devină preşedintele FR de Tenis) Cu plăcere. Oricine care poate să facă ceva. Dacă domnul Tecău doreşte să vină la birou la opt dimineaţa să stea până la zece seara şi să nu facă nimic, decât tenis, atunci are toate atuurile în mâna dumnealui”, a declarat Ion Ţiriac, pentru Telekom Sport.

Înainte de duelul cu Spania, din Cupa Davis, Horia Tecău a vorbit despre bugetul Federaţiei Române de Tenis, unul estimat la 1,5 milioane de lei.
 
"Să putem alege noi ce să facem cu acest buget care vine pentru federaţie şi aceşti tineri care sunt atraşi de tenis, ne văd pe noi şi vor să practice tenis, să aibă mai multe oportunităţi”, a adăugat Horia Tecău.
Articol scris de: Răzvan Ionaşcu

Afla mai multe despre: horia tecautenision tiriac 

viewscnt
Articole similare