Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionel Gane, secund la naţională. Alegerea lui Edi Iordănescu, dezbătută în direct: "Se pricepe foarte bine" / "E agreat de federaţie" | EXCLUSIV

Ionel Gane, secund la naţională. Alegerea lui Edi Iordănescu, dezbătută în direct: "Se pricepe foarte bine" / "E agreat de federaţie" | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

În căutare de antrenor secund, selecţionerul Edi Iordănescu şi-ar fi ales omul alături de care va colabora la conducerea băncii tehnice a echipei naţionale.

Noul selecţioner pare că s-a decis asupra lui Ionel Gane, fostul antrenor principal al celor de la Dinamo.

Acesta a mai fost secund la prima reprezentativă, în mandatul lui Cosmin Contra, între septembrie 2017 şi noiembrie 2019.

Despre alegerea lui Jerry Gane au vorbit şi doi dintre cei mai importanţi oameni din fotbalul românesc.

Nicolae Dică, fostul antrenor secund al lui Mirel Rădoi de la echipa naţională, este de părere că Ionel Gane reprezintă o variantă foarte bună penru reprezentativa României.

Acesta are şi un sfat pentru eventualul viitor principal colaborator al lui Edi Iodănescu.

Alegerea lui Edi Iordănescu pentru postul de antrenor secund, dezbătută în direct, de Nicolae Dică şi Mihai Stoica

"Gane este un om care a mai fost la naţională, îl cunosc, am schimbat de multe ori vorbe despre fotbal. Ştiu că se pricepe foarte bine. E un antrenor care cunoaşte fotbalul românesc.

Eu când am venit la naţională, el era printre optiuni dacă refuzam. Cred că e o alegere bună. Depinde ce discuţii au. Eu când am fost, eu l-am întrebat pe Mirel: <<Pot să fac treaba asta, se poate? Vreau să mă ocup de faza ofensivă>> Mirel a zis: <<Da, te poţi ocupa tu>>. Asta trebuie să vorbească şi el cu Edi Iordănescu", a declarat Nicolae Dică, pentru Telekom Sport.

De asemenea, Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, consideră că posibila numire a lui Ionel Gane ar fi una surprinzătoare, în condiţiile în care se aştepta la alte opţiuni din partea lui Edi Iordănescu.

"E o persoană agreată de federaţie. E surprinzător, pentru că mă gândeam că Edi îşi va aduce un apropiat, cu care a lucrat, pe care-l cunoaşte", a precizat şi Mihai Stoica.

Până să ajungă la alegerea lui Ionel Gane, Edi Iordănescu i-a mai avut anterior pe listă pe Mihai Pintilii, Mihai Teja sau Daniel Pancu, cu care nu s-a ajuns însă la niciun deznodământ.

Afla mai multe despre: edi iordanescuionel ganemihai stoicadica 

viewscnt
Articole similare