Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ionuţ Radu, capăt de drum la Inter. Portarul semnează! A bătut palma cu clubul

Ionuţ Radu, capăt de drum la Inter. Portarul semnează! A bătut palma cu clubul

Inter Milano

Comentarii

Andre Onana (24 de ani), portarul crescut de Barcelona, va semna cu Inter Milano după ce va rămâne liber de contract când înţelegerea cu Ajax va expira. Sosirea lui Onana pe "Giuseppe Meazza" anulează şansele lui Ionuţ Radu (24 de ani) de a se impune ca titular în echipa "nerazzurrilor".

Ionuţ Radu, adio Inter! "Nerazzurrii" s-au înţeles cu Andre Onana, care semnează liber de contract

Inter l-a convins în cele din urmă pe Andre Onana, camerunezul de la Ajax care a fost suspendat pentru dopaj şi care va rămâne liber de contract în vara lui 2022. Jurnalistul italian Fabrizio Romano a anunţat, joi, că Andre Onana va semna cu Inter când va deveni liber de contract, iar acest lucru este o veste rea pentru Ionuţ Radu.

Onana va ajunge liber pe "Giuseppe Meazza", unde-l va înlocui între buturi pe veteranul Samir Handanovic (37 de ani). Italienii negociază de mai mult timp cu Andre Onana, care ispăşit mai multe luni de suspendare pentru dopaj după ce a ieşit pozitiv la un test antidoping.

Sosirea lui Andre Onana la Inter anulează, practic, şansele ca Ionuţ Radu să fie înlocuitorul lui Samir Handanovic. Goalkeeperul român va pleca, cel mai probabil, de pe "Meazza" în perioada de mercato din iarnă pentru că îşi doreşte să-şi găsească o echipă unde să joace şi să revină în prim-plan, poate chiar şi la echipa naţională a României.

Transferul lui Onana la Inter a fost periclitat de un interes de ultimă oră al Barcelonei, după ce Xavi l-a trecut pe lista neagră pe Marc-Andre ter Stegen. În cele din urmă, Onana se pare că a ales Inter, deşi acum câteva zile a declarat că Barcelona e casa lui şi că a păstrat legături foarte strânse pe Camp Nou. "Sunt în contact cu cei de la Barcelona. Am avut o relaţie foarte, foarte bună de când am plecat. Barca e casa mea şi mereu au existat contacte. Evident, ei sunt prima mea opţiune", spunea Andre Onana, portarul camerunez de la Ajax, conform jurnaliştilor de la Sport.

Samir Handanovic mai are contract cu Inter până în vara lui 2022, iar acesta va pleca, dar nu e clară încă dacă se va retrage din fotbal sau îşi va continua cariera la o altă echipă. Slovenul a apărat în 23 de meciuriîn toate competiţiile acestui sezon, iar în nouă dintre ele nu a luat gol.

  • 0 - niciun minut nu a strâns Ionuţ Radu în acest sezon la Inter, în Serie A, UCL sau Cupa Italiei

Afla mai multe despre: ionut raduandre onanatransferintercontract 

viewscnt
Articole similare