Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură dată de Ionuţ Radu! Portarul, dorit de o echipă de top din Europa League. Se conturează mutarea carierei pentru român

Lovitură dată de Ionuţ Radu! Portarul, dorit de o echipă de top din Europa League. Se conturează mutarea carierei pentru român

Transferuri

Comentarii

De când s-a întors la Inter, la începutul sezonului trecut, Ionuţ Radu a reuşit să însumeze doar două apariţii pentru italieni.

Ionuţ Radu este unul dintre cei mai promiţători portari români, însă nu poate prinde nici măcar banca echipei naţionale din pricina situaţiei de la club.

Goalkeeper-ul este rezerva veteranului Samir Handanovic la Inter, astfel că oportunităţile au fost foarte limitate pentru el la Milano.

De când s-a întors pe San Siro, echipa a avut continue speranţe la titlu, astfel că Antonio Conte şi Simeone Inzaghi au preferat să meargă pe siguranţă şi să nu îi prea ofere şanse românului.

Cele două partide jucate în ultima stagiune au avut loc după ce Inter cucerise deja matematic titlul, astfel că Radu nu ar fi putut influenţa cu nimic pozitiv sau negativ sezonul echipei.

Aflat la a doua stagiune ca rezerva lui Handanovic, portarul ce a impresionat la Europeanul U21 din 2019 este pe picior de plecare, întrucât nu crede în şansa sa pe San Siro.

Lovitură dată de Ionuţ Radu!

S-a zvonit că Inter ar fi interesată de Andre Onana, portarul lui Ajax suspendat în prezent pentru dopaj, iar Radu nu doreşte să încălzească banca toată cariera.

O variantă interesantă i s-a ivit însă portarului român. Acesta ar fi dorit de o echipă ce are o istorie bogată alături de fotbaliştii români.

Olimpiu Moruţan şi Alex Cicâldău s-au transferat la Galatsaray în vară, iar presa din Turcia scrie acum despre interesul lui Fatih Terim pentru Ionuţ Radu.

De când cu transferurile celor doi români la Galata, s-a tot scris despre dorinţa clubului din Istanbul de a mai aduce ”tricolori”, însă ştirea are altă sursă de această dată.

Italienii au fost acum primii ce au anunţat interesul Galatei pentru Ionuţ Radu, nu turcii, aşa cum a fost în cazurile Claudiu Petrila, Andrei Ivan, Tavi Popescu şi Ianis Stoica.

Mai mult, cu Fernando Muslera, căpitanul Galatei şi titularul indisputabil din poarta turcilor din ultimii 10 ani, pe final de carieră, Ionuţ Radu ar putea profita de această şansă.

Fostul căpitan al naţionalei U21 a impresionat când era titulat la Genoa, iar acum ar putea avea oportunitatea de a demonstra cât s-a mai dezvoltat de când a fost ultima dată prima alegere din poarta formaţiei sale.

Turcii ar dori să îl transfere definitiv pe român, însă şefii lui Inter sunt reticenţi şi ar dori doar un împrumut, deşi ar putea fi convinşi cu o ofertă substanţială.

Afla mai multe despre: ionuţ radu 

viewscnt
Articole similare