Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Haos la FCSB! Becali ”i-a propus oficial încetarea contractului lui Edi Iordănescu”. Ce spun suporterii: ”Să vină Gigi pe bancă”

Haos la FCSB! Becali ”i-a propus oficial încetarea contractului lui Edi Iordănescu”. Ce spun suporterii: ”Să vină Gigi pe bancă”

FCSB

Comentarii

După doar trei luni în care nu s-a băgat la echipă, Gigi Becali s-a săturat şi vrea să scvape de Edi Iordănescu.

Edi Iordănescu a fost adus la FCSB în urma începutului modest de sezon reuşit de ”roş-albaştri” cu Dinu Todoran pe bancă.

Fostul conducător al academiei lui Voluntari a fost trimis la echipa a doua, iar în locul său a fost instalat tehnicianul ce de abia cucerise titlul cu rivala CFR.

După rezultatele slabe din debutul stagiunii, Becali a spus că nu se mai bagă la echipă şi că îi dă mână liberă lui Iordănescu să procedeze cum consideră.

Doar trei luni l-a ţinut asta pe finanţatorul FCSB-ului, care a început să facă iar scandal pe la televizor şi să critice jucătorii şi echipa.

O clauză de 500.000 de euro fusese introdusă în contractul lui Iordănescu în cazul demiterii, iar Becali este tot mai aproape să o activeze, a anuţat jurnalistul Gabi Safta.

Becali ”i-a propus oficial încetarea contractului lui Edi Iordănescu”

Ştirea de ultima oră de la FCSB sună exact aşa: Gigi Becali i-a propus în mod oficial lui Edi Iordănescu încetarea contractului pentru lipsa fotbalului spectacol.

Neoficial însă, toţi sunt convinşi că propunerea a venit pentru că Edi nu a acceptat vreodată interacţiunea patronului în problemele tehnice.

Că nu a acceptat să facă echipa aşa cum ar fi vrut Becali, că nu a operat schimbări la comanda patronului.

Aceleaşi surse sigure spun că Edi pleacă în decembrie de teamă că în cazul unui refuz, patronul îi va face viaţa un coşmar şi asta ar afecta în mod sigur întreaga echipă” a spus Gabi Safta la Radio Sport 1.

Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei FCSB-ului, a confirmat spusele lui Safta şi i-a transmis lui Becali că fanii nu vor alt antrenor, transmiţându-i ccă, dacă îl va da pe Iordănescu afară, ”să vină  Gigi pe bancă”.

Confirm că Edi este în cotinuare foarte supărat, afectat de implicarea lui Gigi Becali. Mai ştiu că Edi nu vrea să plece, dar că asta nu mai depinde de el.

Îi transmit domnului Gigi Becali că hotărârea întregii galerii este ca în cazul în care Edi va fi împins spre plecare, prin orice mijloace, să nu mai acceptăm un alt antrenor.

Edi este antrenorul nostru, unicul. Dacă pleacă, să vina Gigi pe bancă. Să-şi asume şi să nu mai caute pe altcineva, că nu are pe cine şi chiar nu cred că altul mai semnează” a spus Mustaţă, potrivit sursei citate.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare