Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fotbalistul echipei naţionale care l-a dezamăgit pe Florin Răducioiu: ”A avut o acţiune” | EXCLUSIV

Fotbalistul echipei naţionale care l-a dezamăgit pe Florin Răducioiu: ”A avut o acţiune” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

În urma meciului cu Islanda, Florin Răducioiu a rămas dezamăgit de prestaţia titluarului din atacul României, Denis Alibec.

Mirel Rădoi a ales să convoace trei fotbalişti ce pot juca pe postul de vârf pentru ultimele două partide din calificările la Campionatul Mondial, împotriva Islandei şi Liechtensteinului.

George Puşcaş, Denis Alibec şi Andrei Ivan au fost atacanţii aleşi de selecţionerul României, a cărui decizie a ridicat mai multe semne de întrebare încă de la anunţarea convocărilor.

Puşcaş şi Alibec nu au marcat pentru România în 2021, în timp ce Andrei Ivan a impresionat împotriva unor echipe modeste în Liga 1.

Din cei trei, Alibec a fost titularizat pentru meciul cu Islanda, chiar dacă s-a tot accidentat şi nu are meciuri în picioare pentru CFR.

Nesurprinzător, împotriva masivilor fundaşi nordici, Alibec s-a chinuit că aibă vreun impact, iar singura acţiune bună reuşită, o cursă de peste 50 de metri, l-a lăsat fără suflu.

Fotbalistul echipei naţionale care l-a dezamăgit pe Florin Răducioiu

În urma meciului, Florin Răducioiu a vorbit despre prestaţia atacantului. Deşi a fost dezamăgit de mai toţi ”tricolorii”, fostul jucător al lui AC Milan a avut cuvinte grele mai ales pentru Alibec.

Răducioiu a fost nemulţumit de prestaţia individuală a atacantului, de la care spera la o sclipire sau un momet de inspiraţie pentru a influenţa decisiv meciul.

”(n.r. Alibec) Foarte, foarte... destul de slab. A avut o acţiune într-adevăr interesantă, acea acţiune unde redublează mingea, se demarcă, face acel sprint şi ajunge în faţa porţii.

La un moment dat trage la poartă, dar nervos, greoi, atât e prea puţin pentru el, vrem mai mult. Oricum nu avem un joc colectiv pe o posesie prelungită, pe un ritm susţinut, ca să îi ţii acolo în propriul teren, nu suntem o echipă a Germaniei.

Din păcate prea puţin. eu mă aştetpam la mai mult din punct de vedere individual. În aceste meciuri finale iese individualul.

Cum a făcut Ianis, a fost superbă, a fost ghinionist, dar prea puţin şi pentru el. Stanciu, Alibec, prea puţin”, a declarat Florin Răducioiu, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: denis alibec 

viewscnt
Articole similare