Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iuliu Mureşan anunţă o revenire importantă la Dinamo, alături de câteva noi transferuri! În ce stadiu sunt discuţiile cu Rednic

Iuliu Mureşan anunţă o revenire importantă la Dinamo, alături de câteva noi transferuri! În ce stadiu sunt discuţiile cu Rednic

Dinamo București

Comentarii

Iuliu Mureşan a oferit ultimele detalii despre discuţiile cu Mircea Rednic. În plus, administratorul special al lui Dinamo a dezvăluit că formaţia din Ştefan cel Mare se mai gândeşte la transferuri.

Dinamo a fost umilită pentru a doua oară de o rivală, în spaţiul a câteva săptămâni. ”Câinii” au pierdut, luni seara, 0-5 în faţa Universităţii Craiova, după ce pierduseră 0-6 în faţa FCSB-ului, pe 12 septembrie. Sorin Colceag a condus echipa la această umilinţă, după ce Dario Bonetti fusese pe bancă la cealaltă.

Astfel, în urma acestor rezultate, Rednic este dorit şi mai mult de conducerea lui Dinamo. Iuliu Mureşan a dezvăluit că miercuri va fi ziua decisivă în discuţiile cu acesta, deşi nu prevede vreo problemă în semnarea contractului. În plus, administratorul special al ”câinilor” a afirmat că s-ar mai putea face câteva transferuri, înainte de a anunţa revenirea lui Torje, care se accidentase.

Iuliu Mureşan anunţă o revenire importantă la Dinamo, alături de câteva noi transferuri!

Pot să vă confirm că mâine avem o întâlnire foarte importantă. Mircea Rednic a mai avut discuţii cu oameni foarte apropiaţi de Dinamo, dar mâine vom decide tot. Nu cred că Mircea Rednic este pretenţios, dar profesional va cere nişte lucruri pe care cred că le vom putea satisface şi să ajungem la o înţelegere.

E destul de grea această ecuaţie, dar nu e imposibil. Avem un buget limitat şi, fiind în insolvenţă, nu îl putem depăşi. Eu sper că vom reuşi să-i adunăm pe jucători, să facem un grup unit. Ne-a ajuns la toţi cuţitul la os.

E jenantă situaţia lui Dinamo, nu şi-ar fi imaginat nimeni, deşi Dinamo a avut probleme în ultimii doi ani, a fost jos, la evitarea retrogradării. Speram să nu fie aşa, dar, din păcate, aşa e. Vom putea aduce încă unul, doi sau trei jucători, cel mult, dar trebuie să-i determinăm pe cei din lot să-şi ridice nivelul.

Gabi Torje a fost lovit la genunchi, la ligament. A fost o inflamaţie, cu un pic de lichid, care s-a răspândit. Acum s-a antrenat foarte bine şi probabil va putea să fie folosit în meciul următor”, a declarat Iuliu Mureşan, pentru Playsport.

Afla mai multe despre: dinamoiuliu mureşanmircea rednic 

viewscnt
Articole similare