Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iuliu Mureşan confirmă discuţiile cu un nou fundaş: ”E posibil să vină”. Ce spune de Mircea Rednic: ”E o soluţie pe termen lung”

Iuliu Mureşan confirmă discuţiile cu un nou fundaş: ”E posibil să vină”. Ce spune de Mircea Rednic: ”E o soluţie pe termen lung”

Dinamo București

Comentarii

În cadrul unei conferinţe de presă, Iuliu Mureşan a discutat despre transferurile pe care le mai are planificate şi despre posibilitatea ca Mircea Rednic să revină în Ştefan cel Mare.

Dinamo se află în mijlocul unui ”divorţ” urât cu Dario Bonetti. Tehnicianul a refuzat să semneze rezilierea şi a fugit în Italia, însă ”câinii” sunt în continuare în căutarea unui antrenor, în ciuda faptului că nu îl pot înregistra încă în acte.

Deocamdată, Sorin Colceag va conduce echipa, iar prestaţia sa va fi evaluată după câteva partide. Apoi, Dinamo va avea opţiunea de a îl păstra pe antrenorul de la echipa secundă, sau de îl înlocui, iar mai multe variante ar fi deja conturate.

Vasile Miriuţă, Cristiano Bergodi sau chiar Adi Mutu au fost identificaţi, însă cea mai realistă opţiune pare Mircea Rednic. Mureşan a dezvăluit că, deşi nu a luat încă legătura cu tehnicianul, Rednic ar fi bine venit înapoi în Ştefan cel Mare. Alături de noul tehnician ar mai fi doriţi li doi jucători, spune administratorul special al lui Dinamo.

Am făcut 8 transferuri şi mai putem face unul-două, eu sper să mai aducem în primul rând un fundaş central, dar şi pe alte posturi. (n.r. E adevărat că vine acest băiat de la Braga, Andre Pinto?) E posibil să vină. Ne-am focusat pe aducerea unui fundaş central pentru că avem probleme acolo în acea zonă.

Cu Mircea Rednic eu personal nu m-am întâlnit, nu am discutat, dar din punctul meu de vedere este binevenit la club pentru că e un antrenor cu experienţă. E dinamovist, a ajutat clubul în toate felurile posibile. Este o soluţie serioasă pe termen mai lung pentru Dinamo.

Mie mi-ar place să revină la club. La toţi dinamoviştii le-ar plăcea să revină Ionel Dănciulescu, care este un simbol şi am văzut în multe ocazii cât este de iubit de dinamovişti.

Şi Marius Niculae este tot aşa, un fost simbol jucător al lui Dinamo care mi-ar place să vină. Răducioiu ar fi de exemplu, din punctul meu de vedere, ar putea aduce un plus numai prin prezenţă sau dacă ar face ceva concret la club”, a declarat Iuliu Mureşan.

Afla mai multe despre: dinamo bucureştiiuliu mureşanandre pintomircea rednic 

viewscnt
Articole similare