Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Izbucnirea lui Valeriu Iftime după FCSB - FC Botoşani: "Gigi Becali să-mi mulţumească! Naivi". Ce a reclamat acţionarul | EXCLUSIV

Izbucnirea lui Valeriu Iftime după FCSB - FC Botoşani: "Gigi Becali să-mi mulţumească! Naivi". Ce a reclamat acţionarul | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

FCSB a învins-o pe FC Botoşani, scor 3-2, la capătul unei partide în care roş-albaştrii au avut serios de furcă pentru a obţine cele puncte împotriva ultimei clasate din Superligă.

Roş-albaştrii au deschis repede scorul prin Coman, însă echipa lui Charalambous a început să tremure din minutul 15, după ce Nana Antwi a văzut direct cartonaşul roşu. Moldovenii au egalat imediat după pauză, însă FCSB a profitat de eliminaea lui Kaprof din minutul 56 şi a reuşit să marcheze două goluri în doar cinci minute.

FC Botoşani a redus din diferenţă prin Ofosu în prelungiri, însă echipa patronată de Valeriu Iftime nu a putut să profite de eliminarea lui Olaru din minutul 89, iar meciul s-a terminat 3-2.

Valeriu Iftime a răbufnit la adresa arbitrajului: ”Mi se pare jenant!” Ce fază l-a scos din minţi pe patronul oaspeţilor

Patronul Botoşaniului a criticat în termeni duri arbitrajul şi susţine că arbitrul de centru a încercat să echilibreze balanţa în favoarea gazdelor, după ce Antwi a fost eliminat în startul jocului.

În opinia lui Valeriu Iftime, ”centralul” Cătălin Buşi i-a ”îngălbenit” mult prea uşor pe unii dintre jucătorii săi, iar aici s-a referit în mod special la Kaprof (n.r.- Primul galben) şi David.

Mai mult decât atât, Valeriu Iftime a susţinut cu tărie că Florinel Coman trebuia să fie eliminat în minutul 80, pentru o lovitură fără minge aplicată lui Daniel Celea.

”Îmi pare rău, pentru că am avut şansa să câştigăm cel puţin un punct, dar eu cred că arbitrajul este foarte ciudat. Cartonaşul roşu  (n.r. a lui Antwi) este dat clar, dar de VAR. Trebuie roşu la Coman obligatoriu, pentru că îl loveşte clar pe Celea!

Frica asta a arbitrului, după ce i-a dat roşu lui Antwi... Ne-a îngălbenit! Uitaţi-vă puţin la galbenele pe care i le-a dat lui David şi Kaprof. Pur şi simplu... Dădea galbene pentru a echilibra situaţia, ceea ce mi se pare jenant.

Sunt greşeli de arbitraj care ne afectează şi s-a simţit în teren. Domnul arbitru a fost foarte violent cu cartonaşele cu noi. În prima repriză mi s-a părut că asta caută. Un coleg de-ai mei mi-a spus că ne va elimina un om. Parcă plutea în aer. Sunt trist, pentru că nu-i onest să ţii cu o echipă. Noroc că a fost fata aceea la VAR care a fost foarte OK”, a spus Valeriu Iftime pentru Orangesport.ro.

  • VIDEO cu faza incriminată de Valeriu Iftime

Iftime aşteaptă ”mulţumiri” din partea lui Gigi Becali: ”Am fost naivi”

Într-un final, acţionarul lui FC Botoşani a declarat că Gigi Becali ar trebui să îi ”mulţumesacă” după această victorie, deoarece fotbaliştii echipei oaspete au fost naivi, slăbăciune speculată de lider.

(n.r. Aşteptaţi să vă sune Gigi Becali să vă felicite?) Trebuie să îmi mulţumească pentru că am fost naivi şi a câştigat astăzi”, a adăugat Iftime.

FC Botoşani este pe ultimul loc în Superligă, cu 20 de puncte după 27 de etape. În următoarea etapă, echipa antrenată de Bogdan Andone va primi vizita lui ”U” Cluj.

Afla mai multe despre: fc botoşanivaleriu iftimefcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare