Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul care ar fi putut completa echipa naţională: ”Orice formaţie şi-ar dori un fotbalist ca el” | EXCLUSIV

Jucătorul care ar fi putut completa echipa naţională: ”Orice formaţie şi-ar dori un fotbalist ca el” | EXCLUSIV
Comentarii

Mihai Iosif, antrenorul Rapidului, a vorbit despre căpitanul Cristi Săpunaru, pe care l-ar fi văzut ca un atu pentru echipa naţională, chiar şi la vârsta de 37 de ani.

Începutul bun de sezon al Rapidului s-a bazat foarte mult pe soliditatea defensivă a echipei. Până la meciul cu Craiova, în a şaptea etapă, formaţia nu încasase niciun gol şi era neînvinsă, în mare parte graţie cuplului de fundaşi Săpunaru - Grigore.

Căpitan odată cu revenirea în Giuleşti, fostul fotbalist al lui Porto sau Kayserispor este crucial în echipa condusă de Mihai Iosif. Chiar antrenorul său îl laudă constant pe Săpunaru şi a dezvăluit că este de părere că fundaşul central ar fi putu avea o contribuţie importantă şi la echipa naţională, chiar dacă a ajuns la 37 de ani.

Jucătorul care ar fi putut completa echipa naţională

Orice echipă şi-ar dori un lider, un căpitan şi un fotbalsit ca el în vestiar. El e căpitanul echipei şi el gestionează vestiarul, odată cu mine. Simpla lui prezenţă în vestiar e un beneficiu enorm. L-aş fi văzut (n.r. la echipa naţională).

(n.r. Dacă Rădoi venea să-l determine, ar fi avut şanse?) Numai el vă poate da un răspuns, e o persoană foarte corectă, poate una dintre cele mai corecte pe care le cunosc şi nu ştiu dacă după ce şi-a anunţat retragerea, ar fi revenit”, a declarat Mihai Iosif, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cristi săpunarumiţă iosifrapidechipa naţionalăromânia 

viewscnt
Articole similare