Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoichiţă a identificat slăbiciunea Macedoniei de Nord: ”E un mare avantaj că nu mai joacă el”

Mihai Stoichiţă a identificat slăbiciunea Macedoniei de Nord: ”E un mare avantaj că nu mai joacă el”
Comentarii

În urma victoriei cu Liechtenstein, directorul tehnic al FRF-ului, Mihai Stoichiţă, a discutat despre ultimul meci al echipei naţionale din actuala pauză internaţională, împotriva Macedoniei de Nord.

România s-a impus cu 2-0 în faţa Islandei şi Liechtensteinului, iar acum urmează cel mai important meci din actuala pauză internaţională, împotriva Macedoniei de Nord. Selecţionata care a jucat la Euro la Bucureşti se alfă la doar un punct în urma noastră, în grupa de calificare la Mondial.

O ţară tânără, independentă doar de 30 de ani, Macedonia de Nord a crescut imens fotbalistic în ultimii ani şi poate pune reale probleme şanselor noastre de a ajunge în Qatar. Însă, pierderea talismanului Goran Pandev, retras din naţională după Campionatul European, va fi un mare dezavantaj pentru echipa condusă de Igor Angelovski, spune Mihai Stoichiţă.

Mihai Stoichiţă a identificat slăbiciunea Macedoniei de Nord

O să fie mai cald acolo, am înţeles. M-am uitat pe prognoză, aşa că nu vom avea surprize climatice care să nu ne poată lăsa să ne jucăm jocul de posesie, tehnic, pentru că trebuie să recunoaştem, suntem o echipă tehnică, jucăm mult pe dezachilibrarea adversarului, cu posesie, cu schimbare de direcţie.

M-am uitat la macedoneni, sunt motivaţi. Eu zic că e un mare avantaj că nu mai joacă Pandev, ăsta e mare avantaj, tot cu inteligenţă trebuie să acţionăm acolo, ca şi în seara asta şi cu Islanda”, a declarat Mihai Stoichiţă.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăromâniamihai stoichiţămacedonia de nordmacedonia românia 

viewscnt
Articole similare