Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul care i-a mâncat meciul Rapidului cu Voluntari recunoaşte: ”Am făcut o partidă foarte slabă, cea mai slabă de până acum”

Jucătorul care i-a mâncat meciul Rapidului cu Voluntari recunoaşte: ”Am făcut o partidă foarte slabă, cea mai slabă de până acum”

Rapid

Comentarii

Rapid a pierdut al treilea meci consecutiv acasă, după ce a fost răpusă de Voluntari cu 0-1.

Seria proastă a Rapidului continuă şi după etapa a zecea. Giuleştenii începuseră aproape perfect sezonul, însă înfrângerea cu Craiova a avut un efect domino asupra rezultatelor băieţilor lui Miţă Iosif. După acel eşec, rapidiştii au obţinut un egal, în deplasare cu UTA, după ce au condus cu 2-0, şi au pierdut următoarele două meciuri, ambele acasă, la fel ca cel cu Universitatea.

Pasa proastă a giuleştenilor a coincis cu primele indisponibilităţi ce au lovit echipa, Săpunaru fiind marele absent la meciul cu Voluntari. Dandea a luat şi locul şi banderola fostului jucător al lui Kayseri, însă nu s-a putut ridica la acelaşi nivel, ba chiar s-a făcut grav de râs la faza unicului gol.

Jucătorul care i-a mâncat meciul Rapidului cu Voluntari recunoaşte

În urma partidei, fundaşul central a recunoscut că a fost unul dintre cele mai slabe meciuri reuşite în acest sezon şi că echipa trece printr-o serie negativă, din care trebuie să încerce să iasă.

Trecem printr-o pasă proastă, nu ne iese nimic, nu arătăm nimic, dar am încredere în băieţi că o scoatem la capăt. Am făcut un meci foarte slab, cred că e cel mai slab de până acum”, a declarat Alexandru Dandea.

Afla mai multe despre: rapidalexandru dandearapid voluntari 

viewscnt
Articole similare