Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Junior Morais şi William de Amorim, şocaţi când au ajuns în România: ”Era ceva ce vedeam doar la televizor în Brazilia” | EXCLUSIV

Junior Morais şi William de Amorim, şocaţi când au ajuns în România: ”Era ceva ce vedeam doar la televizor în Brazilia” | EXCLUSIV

Fotbal intern

Comentarii

Junior Morais şi William de Amorim au fost afectaţi de condiţiilde meteorologice din România atunci când au venit în ţară.

Junior Morais şi William de Amorim sunt doi brazilieni ce şi-au petrecut o bună parte din cariere în România, unde încă se află şi spre final de drum.

Fundaşul stânga de 35 de ani face parte dintre una dintre cele mai bune defensive ale Ligii 1, la Rapid, în timp ce fostul său coechipier de la Astra şi FCSB se luptă să o ţină pe Clinceni în prima divizie.

Cei doi brazilieni au ajuns în 2010-2011 în ţară şi au ajuns să se îndrăgostească peste ani de România, însă la început nu s-au simţit atât de bine.

Morais şi de Amorim au povestit că frigul şi zăpada au fost două aspecte şocante pentru ei, cu care încă nu s-au obişnuit nici după ani buni petrecuţi la noi.

Junior Morais şi William de Amorim, şocaţi când au ajuns în România

”(n.r. cum aţi trăit prima zăpadă în România?) Nu m-am speriat, dar era ceva... vedeam doar la televizor în Brazilia. Când vezi aşa, e ceva plăcut, a fost frumos.

(n.r. v-aţi acomodat iarna cu frigul?) Până acum nu. Nu îmi place. Unde vrei să ieşi din casă trebuie să pui pantaloni, adidaşi, trei bluze pe tine şi nu-mi place.

Pentru noi e mai greu, pentru că venim din Brazilia, unde e cald mereu. Cu frigul a fost greu, dar şi limba. Eu atunci vorbeam portugheză, atât.

Când am venit engleză nu ştiam. Şi nici acum nu ştim, dar ne înţelegem. Nu m-am aşteptat să fiu atât timp, dar România mi-a dat totul.

Şi financiar cât de cât şi am învăţat mult, altă cultură. Iubesc România”, a declarat William, pentru Telekom Sport.

Prima zăpadă aici... când am venit eu aici a doua zi a început să ningă. A fost foarte frumos, dar după a fost frig. Când am ajuns aici prima dată era un frig şi am zis că plec acasă.

Mă bucur mult că am stat aici, iubesc foarte mult această ţară, am o familie, am un copil şi sunt foarte fericit aici”, a adăugat Junior Morais.

Afla mai multe despre: junior moraiswilliam de amorim 

viewscnt
Articole similare