Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul lui Ioan Andone după ce Mircea Rednic a încercat să îl aducă secund la Dinamo: ”Doar şeful lui pot să vin” | EXCLUSIV

Răspunsul lui Ioan Andone după ce Mircea Rednic a încercat să îl aducă secund la Dinamo: ”Doar şeful lui pot să vin” | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Ioan Andone a dezvăluit că Dinamo a încercat să îl readucă în Ştefan cel Mare, odată cu revenirea lui Mircea Rednic.

Mircea Rednic a revenit la Dinamo pentru a pune umărul la salvarea echipei, iar conudcerea clubului ar fi dorit să aducă mai multe foste glorii alături de acesta.

Florin Răducioiu şi-a manifestat interesul de a reveni în Ştefan cel Mare, însă mutarea nu s-a materializat, iar nici Marius Nicolae nu a putu fi păstrat de ”câini” după sezonul trecut.

Şi Ioan Andone a fost pe lista lui Dinamo, însă ”Fălcosul” a respins avansurile clubului iubit, însă nu pe motiv financiar. Andone a dezvăluit că Rednic l-a dorit ca secund şi a glumit că i-ar fi venit doar ca şef.

Răspunsul lui Ioan Andone după ce Mircea Rednic a încercat să îl aducă secund la Dinamo

Mircea m-a vrut secundul lui şi i-am spus că doar şeful lui pot să vin. I-a transmis lui Badea într-o discuţie (n.r. că îl vrea secund) şi m-am trezit cu un telefon de la Badea, 'Ando, nu vii să-l ajuţi ca secundul lui?' şi i-am zis 'domn' preşedinte, decât şeful lui pot să vin'.

Nu sunt bani nici pentru Răducioiu, nici pentru Marius (n.r. Mario) Nicolae, care sunt mai tineri. Nu e vorba despre bani...”, a declarat Ioan Andone, pentru Telekom Sport.

”Fălcosul” a avut trei mandate pe banca lui Dinamo, fiind ultimul antrenor care a reuşit să câştige dubla alături de ”câini”, ridicând campionatul şi Cupa României în primul dintre mandatele sale.

Acesta s-a despărţit ultima dată de Dinamo în 2017, iar, deşi o revenire nu este imposibilă, este foarte puţin probabil ca Ioan Andone să se întoarcă în Ştefan cel Mare curând.

Ajuns la 61 de ani, Ioan Andone a luat decizia de a o părăsim pe FC Voluntari în vară pentru a semna cu CS Hunedoara, care ar trebui să devină Corvinul Hunedoara până sezonul viitor.

După ce a reprezentat echipa pentru patru ani, între 1979 şi 1983, Andone a revenit la Hunedoara pentru a pune umărul la reconstruirea uneia dintre echipele tradiţionale ale României.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare