Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

La ce echipă va juca Radu Drăguşin. Directorul sportiv al lui Genoa a făcut dezvăluirea. ”Ar fi riscant”

La ce echipă va juca Radu Drăguşin. Directorul sportiv al lui Genoa a făcut dezvăluirea. ”Ar fi riscant”

Serie A

Comentarii

Radu Drăguşin va rămâne jucătorul lui Genoa, cel puţin până la sfârşitul acestui sezon. Fundaşul român are contract cu ”Grifonul” până în vara lui 2027, însă prestaţiilşe sale au atras interesul unor cluburi mari din Europa.

Genoa este una dintre surprizele plăcute ale începutului de sezon din Italia. După ce a promovat cu gruparea rossoblu în Serie A, Alberto Gilardino a transformat-o pe Genoa într-o nucă tare a campionatului italian. Astfel, oficialii clubului genovez îşi propun să nu renunţe la jucătorii de bază în pauza de iarnă, însă acest lucru ar putea să se schimbe la finalul sezonului.

În acest sezon, Radu Drăguşin a fost integralist în toate cele opt meciuri jucate de Genoa în Serie A.

Drăguşin rămâne la Genoa. ”Ar fi riscant să cedăm jucători în mijlocul sezonului”

Directorul sportiv al lui Genoa, Marco Ottolini a dezăvluit într-un interviu acordat pentru publicaţia italiană Secolo XIX că ”Grifonul” nu va renunţa la jucători cheie, precum Retegui, Gudmundsson, Frendrup sau De Winter.

”Genoa este o echipă de valoare, care poate să mai crească. Sunt jucători care se descurcă bine şi au atras atenţia unor cluburi importante, însă exclud posibilitatea ca cineva să plece în ianuarie. Este riscant să cedezi jucătorii în mijlocul sezonului, mai ales că ai fi nevoit să găseşti alternative care să se adapteze repede”, a spus Marco Ottolini.

Drăguşin atrage atenţia înaintea dublei cu Belarus şi Andorra. ”Nu va fi uşor”

”Este o bucurie pentru mine să ştiu că oamenii au încredere în mine, că le place ce fac şi sunt încrezători în ce fac. Am câteva trofee de când eram junior la Juventus, am mai luat premiul pentru jucătorul turneului, dar nimic la nivel înalt. Eu nu mi-am imaginat niciodată când eram mic ce o să fie. Simt că merit acest lucru, că sunt pe drumul cel bun. Vreau să evoluez, iar meciurile de la echipa naţională mă ajută să capăt experienţă. 

A fost un lucru neplăcut să aflăm că nu putem avea fani la meciul cu Andorra, dar bine măcar că pot veni copii. Suntem fericiţi că măcar am câştigat jocul cu Kosovo, măcar aşa am luat toate cele trei puncte. Îmi doresc să continui tot aşa, să acumulez experienţă, să progresez.

Suntem pe drumul cel bun cu echipa naţională. Nu va fi uşor, vor fi meciuri dificile oricum, pentru că toată lumea vrea să-şi facă ţara mândră, dar cu siguranţă noi vom da totul pe teren şi vom lua şase puncte. Ca român, ar fi o mândrie incredibilă să reprezint România la Campionatul European. 

Ca fotbalist, e o realizare să ajungi la Campionatul European, unde sunt cei mai importanţi fotbalişti”, a spus Radu Drăguşin, pentru FRF TV.

Afla mai multe despre: genoaradu drăguşinfc barcelona 

viewscnt
Articole similare