Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf a văzut imaginile şocante de la Giurgiu şi revine cu explicaţii. Motivul pentru care soţia sa l-a fi lovit pe Alexa: "O cunosc foarte bine"

Laurenţiu Reghecampf a văzut imaginile şocante de la Giurgiu şi revine cu explicaţii. Motivul pentru care soţia sa l-a fi lovit pe Alexa: "O cunosc foarte bine"

Fotbal intern

Comentarii

Laurenţiu Reghecampf a văzut imaginile şocante de la Giurgiu, în care soţia sa Anamaria îl loveşte pe antrenorul Astrei, Dan Alexa, şi revine cu explicaţii.

Antrenorul echipei Al-Wasl susţine că motivul conflictului ar fi strict legat de evoluţia slabă a jucătorilor aduşi de Anamaria Reghecampf la Astra, în această vară.

"Ana este soţia mea şi o cunosc cel mai bine. Pune foarte mult suflet la orice echipă lucrează. Nu ne interesează pe niciunul cum scriu şi ce vorbesc toţi! A fost un gest copilăresc al Anei, pe care-l regretă, un gest care vine în urma unui conflict între ea şi Dan, din cauza faptului că jucatorii aduşi nu s-au ridicat ieri la nivelul dorit de ei. Se întâmplă şi astfel de lucruri în momentul când vrei să construieşti o echipă, trebuie răbdare, lucru care nu există în România", a spus Reghecampf, pentru Cancan.ro.

Anamaria Reghecampf l-a lovit pe Dan Alexa

Din informaţiile Telekom Sport, însă, Anamaria Prodan ar fi făcut o adevărată criză de gelozie în parcarea stadionului din Giurgiu. Supărată că Dan Alexa era aşteptat de o altă femeie, Anamaria Prodan s-a dus şi l-a lovit pe Alexa cu pumnul în faţă, după cum susţin sursele Telekom Sport.

Cei doi au intrat, mai apoi, la vestiare, acolo unde a continuat cearta.

În ultima perioadă, în lumea fotbalului au circulat tot mai multe zvonuri despre apropierea dintre Alexa şi Anamaria Prodan, negate însă de soţia lui Laurenţiu Reghecampf.

Afla mai multe despre: giurgiu 

viewscnt
Articole similare