Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf o vede pe Rapid candidată la titlu după debutul incredibil de sezon: ”Nu întotdeauna banii câştigă campionatul”

Laurenţiu Reghecampf o vede pe Rapid candidată la titlu după debutul incredibil de sezon: ”Nu întotdeauna banii câştigă campionatul”

Superliga

Comentarii

Înaintea întâlnirii directe cu Rapid, de sâmbătă seara, Laurenţiu Reghecampf a avut cuvinte de laudă pentru giuleşteni.

Rapidul a revenit în Liga 1 după şase ani, iar giuleştenii au performat mult peste aşteptări în prima divizie. În şase etape, băieţii lui Miţă Iosif au câştigat cinci meciuri şi nu au luat niciun gol, aflându-se pe poziţia a doua, la doar două puncte de liderul CFR.

Ocupanta locului doi în ultimul sezon din divizia secundă a început nesperat de bine noua stagiune, iar fanii visează la chiar mai mult decât un loc în play-off. Iar adversarul de sâmbătă seara, Laurenţiu Reghecampf, crede în valoarea echipei giuleştene.

Tehnicianul Universităţii Craiova i-a lăudat pe rapidişti şi a vorbit despre întâlnirea dintre cele două echipe. Antrenorul din Bănie a spus cuvinte frumoase şi despre fanii giuleşteni şi a afirmat că echipa s-ar putea bate la titlu, chiar dacă de abia a revenit în Liga 1.

Laurenţiu Reghecampf o vede pe Rapid candidată la titlu după debutul incredibil de sezon

”Jucăm cu o echipă care în momentul de faţă este în top.. Va fi un meci dificil, va fi un meci unde vor fi foarte multe ambiţii, va fi un spectacol în tribune. Cu siguranţă cei de la Rapid vor încerca să facă orice să nu piardă.

Mie îmi place în general fotbalul mai dur, bărbătesc, dar la limita fair-play-ului, la limita regulamentului. Fotbalul este pentru bărbaţi, se întâmplă să fie şi anumite contacte mai dure. Nu contează bugetul pe care îl au, bravo lor că au reuşit să facă o echipă atât de competitivă.

Eu aş da mai multă încredere acestor jucători. De ce nu ar trebui să câştige o echipă campionatul, care nu are un buget ca o echipă precum CFR sau FCSB? Nu întotdeauna banii sunt cei care câştigă un campionat”, a declarat Laurenţiu Reghecampf.

Afla mai multe despre: rapid universitatea craiovarapid craiovalaurenţiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare