Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Laurenţiu Reghecampf, surprins! Antrenorul de la U Craiova a primit oferta, iar agenta sa, Anamaria Prodan, a dat un răspuns neaşteptat

Laurenţiu Reghecampf, surprins! Antrenorul de la U Craiova a primit oferta, iar agenta sa, Anamaria Prodan, a dat un răspuns neaşteptat
Comentarii

Laurenţiu Reghecampf a revenit după patru ani în Liga 1, după performanţele reuşite cu FCSB. Oferta primită de Mihai Rotaru, pentru a prelua Universitatea Craiova, a fost primită cu braţele deschise de antrenor, dar agenta sa, Anamaria Prodan, i-a dat un răspuns neaşteptat.

Anamaria Prodan s-a opus plecării lui Laurenţiu Reghecampf la Universitatea Craiova

Agenta antrenorului Laurenţiu Reghecampf, Anamaria Prodan, susţine că nu a fost de acord cu plecarea principalului pe banca Universităţii Craiova. Cu ex-tehnicianul FCSB-ului pe banca tehnică, oltenii emit, din nou, pretenţii la cucerirea titlului în Liga 1 şi sunt pe locul secund în clasament. 

Totuşi, propunerea oltenilor nu a fost pe placul soţiei lui Laurenţiu Reghecampf, care şi-ar fi dorit ca parcursul lui în antrenorat să fie diferit. În plus, ea a făcut o paralelă între cei doi. 

"Unde mă găseşti pe mine astăzi? În Dubai, alături de cei mai importanţi oameni din conducerea Emiratelor (n.r. - Emiratele Arabe Unite), vorbind despre criptomonede, alături de cei mai importanţi investitori din lume, primind premii internaţionale! Unde este Laurenţiu Reghecampf astăzi? La Craiova!", a declarat încă soţia lui Laurenţiu Reghecampf, într-un interviu acordat publicaţiei Fanatik

Deşi îl reprezintă, nu s-a putut: "(n.r. - Tu ai fost de acord să meargă la Universitatea Craiova?) Dacă el s-a rupt de noi de atât de mult timp, dacă noi am încercat atât de mult timp să îl aducem pe linia de plutire, tu ce crezi? Nu! 

I-au spus şi colegii lui, i-au dat telefon şi antrenori din Liga I, din Liga II, prieteni de-ai noştri şi îi spuneau că greşeşte. Că el doarme, da? Probabil că Laurenţiu Reghecampf este foarte supărat pe mine pentru că eu vorbesc. Dar ştie că vorbesc acoperit, ştie că tot ce spun eu este documentat înainte", a mai spus agenta. 

În ultimii patru ani, fostul fotbalist a condus cluburi doar în zona Golfului, în Emiratele Arabe Unite, la Al Wahda şi Al Wasl, şi în Arabia Saudită, la Al Ahli. 

Anamaria Prodan recunoaşte că ar putea colabora cu Laurenţiu Reghecampf. Ce susţine Giovanni Becali

Deşi sunt pe cale să divorţeze, Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf ar putea continua colaborarea, din punct de vedere profesional. Agenta a recunoscut, pentru Telekom Sport, că nu are resentimente şi că e dispusă să-l reprezinte pe antrenor: "Dacă nu din calitate de soţie, din calitate de manager". 

Totuşi, antrenorul ar putea schimba "tabăra", după cum susţine Giovanni Becali: "Îmi spune Reghe că vrea să se vadă cu mine şi să semneze cu Becali Sport! „Da, mă, normal că o facem. Îmi spui când şi rezolvăm".

Foto: Instagram Anamaria Prodan

Afla mai multe despre: laurentiu reghecampfanamaria prodandivort anamaria prodan laurentiu reghecampfoferta laurentiu reghecampf 

viewscnt
Articole similare