Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Chindia - Poli Iaşi 0-2. Luckasen şi Chacana au adus victoria trupei din Copou şi au trimis-o pe Dinamo pe ultimul loc în Liga 1!

VIDEO | Chindia - Poli Iaşi 0-2. Luckasen şi Chacana au adus victoria trupei din Copou şi au trimis-o pe Dinamo pe ultimul loc în Liga 1!

Superliga

Comentarii

Chindia Târgovişte - Poli Iaşi s-a terminat 0-2, la Ploieşti, acolo unde îşi joacă echipa lui Viorel Moldovan meciurile de pe teren propriu. Formaţia din Copou obţine o victorie importantă, după patru meciuri fără succes. Cu această victorie, Poli Iaşi a trimis Dinamo pe ultimul loc în Liga 1.

LIVE VIDEO | Chindia - Poli Iaşi 0-2 (Luckassen 13, Chacana 89)

Min. 90+4: Final de meci.


Min. 90: GOL Poli Iaşi! Chacana înscrie şi dublează avantajul lui Poli, cu un minut înainte de final. Chacana l-a driblat pe portar şi a înscris cu un şut plasat, după ce a scăpat singur.


Min. 51: Ocazie Chindia! Raţă trage lateral, de la limita careului de 16 metri, dar mingea e blocată.


Min. 46: A început repriza a doua.


Min. 45: Pauză.


Min. 13: GOOOLLL CHINDIA! Luckassen deschide scorul printr-o lovitură de cap.

Min. 9: Dublă ocazie de gol pentru Chindia! Rusu a fost foarte aproape să greşească decisiv.

Min. 1: A început partida de la Ploieşti!

Echipele de start: 

Chindia: Aioani - Corbu, Piţian, Benga, Martac - Raţă, Bic - Neguţ, Dangubic, Şerban - Ivancic.
Rezerve: Barbu, Berisha, Dinu, Dumitraşcu, Mihai, Negrea, Novac, Pifto, I.Popescu.
Antrenor: Viorel Moldovan.

Poli Iaşi: Rusu - Şerban, Frăsinescu, Klimavicius, Cabral - Horşia, Breeveld, Passaglia, Grădinaru - A.Cristea, Luckassen. 
Rezerve: Axinte, Bourama, Chacana, De Iriondo, Mihalache, Omoh, Onea, Platini, Zaharia.
Antrenor: Mircea Rednic.

 


Partida de la Ploieşti, de pe stadionul "Ilie Oana", casa târgoviştenilor din acest sezon, va fi una extrem de importantă pentru lupta din zona retrogradării. Chindia, cu 17 puncte, la fel de multe ca Dinamo, dar cu un meci în plus, este pe locul de baraj, în timp ce Poli Iaşi, cu un meci în plus faţă de Chindia şi două de Dinamo, este "lanterna roşie" din Liga 1, cu 15 puncte. 

Chindia are o singură victorie în play-out, cu Viitorul Constanţa, însă în ultima etapă a pierdut cu Academica Clinceni, o altă echipă care se luptă pentru supravieţuire. În urma acestei înfrângeri, Viorel Moldovan a fost extrem de nervos, declarând "suntem proştii proştilor"

Poli Iaşi este în cădere liberă, gruparea din Copou nu a mai câştigat un meci de la începutul lunii martie şi are trei înfrângeri consecutive. În ciuda acestui lucru, Mircea Rednic, care a fost şi foarte afectat de decesul lui Ionuţ Popa, a declarat că nu vrea să demisioneze de la Iaşi, chiar doreşte să îşi prelungească contractul. 

În meciurile din campionatul regulat, Chindia a câştigat meciul considerat pe teren propriu, iar la Iaşi a fost egalitate, 2-2. 

Afla mai multe despre: poli iasichindialiga 1 

viewscnt
Articole similare