Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lorenzo Insigne ajunge în MLS! Noua sa echipă a anunţat oficial mutarea: ”Este o zi istorică pentru clubul nostru”. Lovitură incredibilă

Lorenzo Insigne ajunge în MLS! Noua sa echipă a anunţat oficial mutarea: ”Este o zi istorică pentru clubul nostru”. Lovitură incredibilă

Fotbal

Comentarii

lorenzo Insigne a semnat oficial cu Toronto FC, a anunţat clubul canadian pe canalele oficiale de comunicare.

La doar şase luni după ce a câştigat Campionatul European cu Italia, lorenzo Insigne a luat decizia bizară de a o părăsi pe Napoli şi a semna cu Toronto FC.

Italianul va pleca la formaţia din MLS în vară, din postura de jucător liber de contract.

Pentru Napoli, italianul a reuşit să însumeze 416 apariţii, în care a marcat 114 goluri şi a oferit 95 de pase decisive, câştigând două cupe şi o supercupă.

Totonto FC a anunţat mutarea, iar antrenorul echipei, Bob Bradley, a vorbit la superlativ despre starul italian, care o ia pe urmele lui Sebastiano Giovinco, semnând pentru aceeaşi echipă.

Lorenzo Insigne ajunge în MLS

Aşteptăm cu nerăbdare ca Lorenzo Insigne să ni se alăture în această vară, Abilitatea sa de a creea ocazii pentru el şi pentru coechipieri este specială.

După ce l-am urmărit atât de mulţi ani, ştiu de asemenea că este un jucător care muneşte pentru echipă.

Lorenzo este genul de jucător pe care vrei să vii să îl urmăreşti, pentru că mereu există şansa că va face ceva de neuitat”, a declarat Bradley, pentru site-ul oficial al clubului.

Şi preşedintele clubului, Bill Manning, a vorbit despre lovitura incredibilă dată de Toronto FC şi le-a transmis fanilor un mesaj în legătură cu noul lor star.

Este o zi istorică şi entuziasmantă pentru clubul nostru. Lorenzo este un jucător ofensiv de talie mondială, în cei mai buni ani ai carierei sale.

Este un campion european cu Italia şi a jucat în cele mai importante competiţii de-a lungul carierei sale cu Napoli. Lorenzo are talentul de a schimba meciuri.

Joacă fotbal cu bucurie şi pasiune şi fanii şi susţinătorii noştri o să iubească să îl vină să îl vadă jucând pentru echipa noastră”, a declarat Manning.

Astfel, Insigne urmează modelul Beckham, Gerrard, Lampard, Pirlo sau Ibrahimovic, mergând în MLS pe final de carieră.

Totuşi, italianul este mult mai tânăr decât erau câţiva dintre cei de mai sus când au fpăcut pasul în campionatul nord-american, astfel că este greu de înţeles de ce a renunţat deja la fotbalul european.

Afla mai multe despre: lorenzo insigne 

viewscnt
Articole similare