Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru! După Messi, Barcelona mai pierde un star. Fotbalistul semnează cu Liverpool

Lovitură de teatru! După Messi, Barcelona mai pierde un star. Fotbalistul semnează cu Liverpool

FC Barcelona

Comentarii

Jurgen Klopp caută noi opţiuni pentru atacul lui Liverpool, iar un star al Barcelonei a fost identificat de neamţ drept opţiunea perfectă.

Jurgen Klopp plănuieşte o lovitură grea pentru Barcelona! După ce catalanii l-au pierdut deja pe Lionel Messi liber de contract, un alt star din atacul spaniolilor poate părăsi clubul pe gratis. Cu contractul său expirând în 2022, Ousmane Dembele este aşteptat pe Anfield.

După Messi, Barca mai pierde un star

Presa spaniolă anunţă că tehnicianul german îl doreşte insistent pe starul francez, pe care îl vede drept înlocuitorul perfect pentru Salah sau Mane. După ani buni petrecuţi cu tripleta formată din cei doi africani şi Roberto Firmino în atac, Klopp simte nevoia unei schimbări, iar Dembele este văzut drept omul ideal de antrenorul de pe Anfield.

Un mare atu al francezului este faptul că înţelegerea sa este pe punctul de a expira, astfel că încă din iarnă acesta poate semna cu un alt club. Mai mult, după ce Barcelona a plătit 135 de milioane de euro pentru atacantul francez, acesta ar putea ajunge gratis în Anglia, o nouă lovitură greu de încasat pentru catalani.

Joan Laporta ar fi interesat să îl păstreze pe Dembele pe Camp Nou, însă cu restricţiile financiare impuse de La Liga, este improbabil că acestuia i se va putea prelungi contractul. Aceleaşi restricţii l-au împiedicat pe Messi să rămână la Barca, un jucător infinit mai emblematic şi important pentru clubul catalan.

Astfel, Laporta rămâne neputincios, iar Barcelona se scufundă şi mai rău. Reconstrucţia anunţată de noul preşedinte când a preluat conducerea de la Bartomeu se face cu adevărat aşteptată, iar fanii urmăresc cum clubul continuă să piardă jucători valoroşi, fără a primi sume de transfer în schimb.

În vârstă de 24 de ani, Ousmane Dembele se află de patru sezoane pe Camp Nou. În 118 apariţii pentru catalani, francezul a reuşit doar 30 de goluri şi 18 pase decisive pentru Barca, fiind constant afectat de accidentări. Însă, cotat la 50 de milioane de euro, Laporta ar fi putut obţine o sumă importantă de bani pentru acesta, pe care, cel mai probabil, nu o va mai primi.

Afla mai multe despre: fc barcelonajoan laportaleo messiousmane dembele 

viewscnt
Articole similare