Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru! Noi informaţii despre înlocuitorul lui Cosmin Contra la Dinamo. Clubul l-a pus pe lista posibililor înlocuitori

Lovitură de teatru! Noi informaţii despre înlocuitorul lui Cosmin Contra la Dinamo. Clubul l-a pus pe lista posibililor înlocuitori
Comentarii

Situaţia de la Dinamo continuă să fie incertă. În timp ce vestiarul resimte problemele financiare din club, conducerea dă asigurări că va trimite banii promişi. În tot acest timp vin veşti şi în privinţa antrenorului pregătit de spanioli, în cazul în care Cosmin Contra nu va mai continua la Dinamo.

Dinamo are un sezon dezamăgitor până în acest moment, iar deja un om important din conducerea clubului din "Ştefan cel Mare" ar fi pe picior de plecare. Inclusiv Cosmin Contra este îngrijorat de situaţia financiară din club, în condiţiile în care există restanţe salariale, iar spaniolii nu au virat, până acum, banii promişi. 

Pe teren, situaţia nu e mai bună. Înaintea etapei a zecea din Liga 1, Dinamo se afla pe locul 15, cu 5 puncte, după patru înfrângeri consecutive. 

Ultimele veşti despre posibilul înlocuitor al lui Cosmin Contra la Dinamo

Pablo Cortacero a lăsat de înţeles că o schimbare de antrenor e posibilă, după ultimele rezultate slabe din Liga 1, iar Cosmin Contra e conştient de acest aspect, după cum a recunoscut în cadrul conferinţelor de presă. 

În urmă cu două săptămâni, Gazeta Sporturilor a scris despre varianta lui Pablo Cortacero şi a conducerii lui Dinamo, pentru a-l înlocui pe fostul selecţioner al României. Conducerea "câinilor" l-ar dori pe Jose Luis Oltra (51 de ani), care e liber de contract. 

Tehnicianul spaniol este unul dintre apropiaţii lui Pablo Cortacero şi e văzut drept omul potrivit, în cazul în care Cosmin Contra va pleca. 

Totuşi, fiind liber de contract, Jose Luis Oltra a devenit interesant pentru echipa din liga secundă spaniolă, AD Alcorcón. Clubul iberic nu a câştigat de şapte etape cu Mere Hermoso, iar publicaţia Entrenadoresfutbol notează că şefii lui Alcorcon se gândesc să-l pună antrenor pe omul dorit şi de Dinamo. : "Un nume apărut în culise este cel al lui Jose Luis Oltra. Tehnicianul experimentat este unul dintre candidaţii pentru a-l înlocui pe Mere Hermoso", anunţă publicaţia spaniolă.

O schimbare de antrenor la Dinamo depinde de următoarele rezultate ale echipei în Liga 1. În următoarele etape, Dinamo joacă în deplasare cu Viitorul, acasă cu FC Voluntari şi acasă cu FC Argeş. 

Cine e Jose Luis Oltra, antrenorul apreciat de Pablo Cortacero

Antrenorul spaniol are o experienţă vastă, are aproape 100 de meciuri în La Liga şi 329 de partida în liga secundă din Spania, de acolo de unde Dinamo a şi transferat în acest sezon. 

Jose Luis Oltra are o relaţie bună cu Pablo Cortacero, care a dorit să-l numească antrenor la Almeria, în cazul în care spaniolul din conducerea lui Dinamo ar fi reuşit să cumpere clubul. 

Catarroja, Castellon, Levante, Murcia, Tenerife, Almeria, Deportivo La Coruna, Mallorca, Huelva, Cordoba, Granada, Tenerife şi Racing Santander sunt echipele antrenate de Oltra. 

Ioan Becali îl desfiinţează pe Pablo Cortacero: „Unul dintre cele mai mari blufuri ale fotbalului românesc din ultimii 60-80 de ani”

Cosmin Contra nu mai are răbdare cu problemele de la Dinamo

"Problema nu este legată de dificultăţile acestea, problema sunt promisiunile care se fac săptămână de săptămână că situaţia se va reglementa şi această situaţie nu se reglementează. Dacă s-ar fi spus de la început că acest club va avea bani în luna decembrie, cred că nimeni nu ar fi avut o problemă", a declarat Cosmin Contra despre situaţia de la Dinamo. 

Pablo Cortacero a ieşit din spital şi anunţă că trece la fapte la Dinamo: "Banii vor veni imediat". Ce se întâmplă săptămâna următoare

 

 

Afla mai multe despre: cosmin contradinamojose luis oltracosmin contradinamoantrenor dinamoantrenor nou dinamocosmin contra dinamo inlocuitorpablo cortaceropablo cortacero dinamodinamo bucurestiantrenor dinamo bucuresti 

viewscnt
Articole similare