Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru Dan Petrescu! Transferul stelar aşteptat de CFR a căzut

Lovitură pentru Dan Petrescu! Transferul stelar aşteptat de CFR a căzut

CFR Cluj

Comentarii

Transferul lui Facundo Ferreyra (30 de ani), fotbalistul aşteptat la CFR Cluj, a căzut. Dan Petrescu nu-l va mai primi pe atacantul cu CV impresionant pentru Liga 1. Transferul lui Ferreyra l-a CFR Cluj a căzut din cauză că impresarii jucătorului au cerut comision prea mare. Facundo Ferreyra a făcut chiar şi vizita medicală la Cluj.

Transferul stelar aşteptat de Dan Petrescu la CFR Cluj a căzut!

Anunţată cu surle şi trâmbiţe, venirea lui Facundo Ferreyra la CFR Cluj a picat. Jucătorul e liber de contract după ce s-a despărţit de Celta Vigo şi a venit la Cluj pentru vizita medicală, iar momentul când va semna şi va fi prezentat oficial nu părea departe. Totuşi, Fanatik susţine că transferul lui Facundo Ferreyra a căzut din cauza impresarilor jucătorului.

Sursa citată susţine că impresarii lui Facundo Ferreyra au cerut sume foarte mari de bani pentru a realiza mutarea, fiind vorba chiar de sute de mii de euro. Mai exact, conform sursei citate anterior, reprezentanţii lui Facundo Ferreyra au solicitat 400.000 de euro pentru perfectarea transferului fotbalistului argentinian în Gruia.

Astfel, Dan Petrescu nu va mai primi sub comandă fotbalistul pe care-l aştepta, având în vedere problemele din compartimentul ofensiv. Şefii CFR-ului au considerat suma cerută de impresarii lui Ferreyra mult prea mare pentru a fi de acord, astfel că transferul a picat şi acum acesta este în căutarea unei alte echipe interesate de serviciile sale.

Facundo Ferreyra, fotbalistul cu CV impresionant pentru Liga 1, nu mai vine la CFR Cluj

Venirea lui Facundo Ferreyra la CFR Cluj ar fi reprezentat o adevărat lovitură de imagine pe care clubul din Ardeal ar fi dat-o, având în vedere CV-ul impresionant pe care îl are argentinianul. Crescut la Banfield, în Argentina, Facundo Ferreyra a fost adus de Mircea Lucescu în Europa, la Şahtior, care a plătit opt milioane de euro pentru transferul său. A mai jucat la Newcastle, Benfica, Espanyol şi Celta Vigo, iar din vara lui 2021 a ajuns liber de contract.

Facundo Ferreyra a ieşit golgheterul Ucrainei în 2018, cu 21 de goluri, iar în Liga Campionilor şi Europa League a strâns 16 goluri în 44 de partide.

  • 2 - două milioane de euro este cota de piaţă a lui Facundo Ferreyra în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: facundo ferreyracfr clujtransfer 

viewscnt
Articole similare