Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură teribilă primită de Becali! Fotbalistul dat ca şi transferat la FCSB, deturnat: "Luăm cu 500.000 de euro mai mult!"

Lovitură teribilă primită de Becali! Fotbalistul dat ca şi transferat la FCSB, deturnat: "Luăm cu 500.000 de euro mai mult!"

Fotbal intern

Comentarii

Preşedintele clubului Gaz Metan Mediaş, Ioan Mărginean, a anunţat că nu îl va ceda pe fundaşul Iulian Cristea la FCSB.

Oficialul formaţiei ardelene nu concepe ca fotbalistul să plece în această iarnă de la Gaz Metan Mediaş. El trage speranţe că echipa ar putea ajunge în play-off cu Iulian Cristea în teren şi astfel ar încasa mai mulţi bani din drepturile TV.

"Să ia toată echipa, să o ducă în Spania la pregătire şi când vine înapoi să ne mai dea şi nouă ce rămâne. 

Eu nu am nicio problemă dacă domnul Becali a inventat o nouă lege a insolvenţei. Îl felicit pentru noua descoperire. Eu am administrare totală, de aici nu pleacă niciun jucător fără aprobarea mea. Nu vrem să dăm niciun jucător nicăieri, inclusiv Cristea rămâne pe metereze la noi să ne îndeplinim obiectivul şi în vară merge gratuit la domnul Becali.

Cristea, dacă joacă la noi în echipă şi ne întărim, putem să mergem în play-off şi luăm cu 500 de mii de euro mai mult. Acesta e calculul meu simplu şi elegant", a declarat preşedintele clubului Gaz Metan Mediaş, Ioan Mărginean, pentru Telekom Sport.

Mărginean a dezvăluit că a fost anunţat de oficialii celor de la FCSB că jucătorul ar fi semnat deja cu vicecampioana: "Eu ştiu că domnul Argăseală mi-a trimis informarea că a semnat Cristea cu ei, dar domnul Becali vorbeşte mai mult. El a spus că a semnat mai demult, înainte de Crăciun.

Mai este o variantă. Cristea să rămână la echipa a doua acasă, la pregătire. Noi se mergem cu prima echipă în Antalya şi să meargă la FCSB din vară. Dacă eu vin la dumneavoastră în emisiune cu domnul Becali şi pune mâna pe Biblie şi se jură că nu l-a semnat pe Cristea înainte de 1 ianuarie, eu pe cuvânt că îi dau toţi jucătorii gratis".

Ioan Mărginean a precizat că nici portarul Răzvan Pleşca, în vârstă de 36 de ani, nu va pleca la clubul condus de Gigi Becali.

"Eu am făcut o gafă şi acum trebuie să o dezvoltăm. Omul ăla (n.r. - Răzvan Pleşca) a vrut să se lase astă vară. Îi lăcrimau ochii. I-am zis să mai rămână un an. Cum ar merge el acum la FCSB şase luni? Să frece banca? El nu este un om care să se vândă!", a adăugat Ioan Mărginean.

Afla mai multe despre: fcsbtransfercristea 

viewscnt
Articole similare