Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”M-a înjosit la TV!” Tudorie nu a uitat umilinţa la care l-a supus public Reghecampf. Cum îi răspunde la mai bine de doi ani

”M-a înjosit la TV!” Tudorie nu a uitat umilinţa la care l-a supus public Reghecampf. Cum îi răspunde la mai bine de doi ani

Fotbal intern

Comentarii

Alexandru Tudorie nu a trecut peste momentul în care Laurenţiu Reghecampf îl umilea public pe când juca la FCSB, afirmând despre atacantul de 1,9 metri înălţime că poate fi de folos echipei la cărat bagajele. Jucătorul Voluntariului spune că a întrerupt orice legătură cu fostul antrenor al FCSB după acel eveniment.

”După ce a spus atunci, m-a înjosit la tv, n-am mai purtat nicio discuţie. M-a dezamăgit aşa, putea să poarte o discuţie faţă în faţă, poate înţelegeam mai bine, nu să spună la TV.

La grătare, când se făceau mese, mergeam şi eu cu toată echipa că aşa era normal, altceva nu ştiu, nu sunt impresariat de Ana Maria Prodan şi altceva nu ştiu”, a spus Tudorie în exclusivitate la Telekom Sport.

Atacantul era trimis atunci de Reghecampf la echipa a doua a FCSB: "Tudorie e bine. E înalt, are 1,90, este frumos. Este la echipa a doua, va juca un meci. E bine. A fost pe teren. De ce nu l-aţi întrebat după meciul în care a fost titular? Mă întrebaţi pe mine? Cum a văzut el meciul pe care l-a jucat? O să ne ajute. Când o să avem bagaje, o să cărăm ceva, o să ne ajute.

Deocamdată e la echipa a doua. Trebuie să joace bine acolo, trebuie să joace mult mai bine cand intră la echipa mare. Fără supărare, fără ocolişuri. Ăsta este nivelul. Eu nu pot să-i apăr mai mult, ei se apără singuri când intră pe teren", declara fostul antrenor al FCSB.

Tudorie se află în acest moment sub contract cu FC Voluntari. Atacantul de 22 de ani a evoluat în 50 de meciuri pentru ilfoveni şi a marcat 18 goluri.

Afla mai multe despre: tudoriereghecampf 

viewscnt
Articole similare