Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marea împăcare de la PSG. Al-Khelaifi a uitat de trădarea lui Mbappe şi îl vrea "Balon de Aur" pe atacant: "Ce a fost rămâne în familie"

Marea împăcare de la PSG. Al-Khelaifi a uitat de trădarea lui Mbappe şi îl vrea "Balon de Aur" pe atacant: "Ce a fost rămâne în familie"

Kylian Mbappe

Comentarii

Preşedintele clubului Paris Saint-Germain, Nasser Al-Khelaifi, a afirmat că atacantul Kylian Mbappe "merită Balonul de Aur".

"Problemele pe care le-am avut rămân în familie, iar Kylian face parte din familie", a declarat Al-Khelaifi într-un interviu acordat presei franceze.

Lăsat în afara lotului pentru că a refuzat să-şi prelungească contractul care expiră în iunie 2024, Mbappe a ratat aproape toată pregătirea din intersezon sub comanda noului antrenor al lui PSG, Luis Enrique. Atacantul francez nu a semnat deocamdată un nou acord cu clubul parizian, chiar dacă a revenit între timp în lotul primei echipe.

"Sunt mândru de ceea ce face el şi de ceea ce face întreaga echipă. Avem cel mai bun jucător din lume şi, din punctul meu de vedere, merită Balonul de Aur", a adăugat preşedintele lui PSG.

Kylian Mbappe (24 ani) este cel mai bun marcator din istoria clubului Paris Saint-Germain, cu un total de 220 de goluri în 265 de meciuri. El a înscris opt goluri în cinci meciuri disputate de la debutul acestui sezon.

Afla mai multe despre: mbappepsg 

viewscnt
Articole similare