Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pierdere grea pentru Barcelona! S-a accidentat şi va rata El Clasico

Pierdere grea pentru Barcelona! S-a accidentat şi va rata El Clasico

La Liga

Comentarii

FC Barcelona a anunţat că mijlocaşul Frenkie de Jong s-a accidentat la glezna dreaptă în meciul de sâmbătă, scor 3-2, cu Celta Vigo.

”Frenkie De Jong a suferit o accidentare la nivelul sindesmozei tibio-peronieră distale a gleznei drepte", a anunţat FC Barcelona. Clubul catalan nu a precizat durata indisponibilităţii jucătorului, dar potrivit presei spaniole ar fi vorba de cinci săptămâni.

Dacă se confirmă, jucătorul va rata deplasarea la Porto, în Liga Campionilor, pe 4 octombrie, şi, probabil, El Clasico cu Real Madrid, pe 28 octombrie.

Barcelona a revenit spectaculos de la 0-2 în meciul cu Celta. Totul s-a petrecut după minutul 80

FC Barcelona a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia Celta Vigo, în etapa a şasea din La Liga. Celta a condus cu 2-0 în minutul 78, iar catalanii au revenit în zece minute. Celta Vigo a deschis scorul pe terenul catalanilor prin Strand Larsen, în minutul 19, iar în minutul 76 Douvikas a făcut 2-0 şi se părea că FC Barcelona va pierde meciul cu galicienii.

Însă Lewandowski a redus din diferenţă în minutul 81. Acelaşi Lewandowski a egalat în minutul 85, din pasa lui Joao Cancelo. Pentru ca, în minutul 89, Joao Cancelo să profite de pasa lui Gavi şi să înscrie golul victoriei pentru echipa lui Xavi. În urma acestei victorii fantastice, Barcelona ocupă primul loc în clasamentul din La Liga, cu 16 puncte, după şase etape.

 

Afla mai multe despre: barcelonafrenkie de jongla liga 

viewscnt
Articole similare