Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Florin Bratu, OUT de la Karmiotissa. Antrenorul nu exclude revenirea în România. ”Nu aş spune nu unei noi provocări”

Florin Bratu, OUT de la Karmiotissa. Antrenorul nu exclude revenirea în România. ”Nu aş spune nu unei noi provocări”
Comentarii

Florin Bratu şi-a încheiat aventura ca antrenor la Karmiotissa, după doar şase luni petrecute în Cipru.

Eşecul din ultima etapă de pe terenul lui Achnas, scor 0-3, l-a convins pe Bratu să îşi dea demisia. Karmiotissa a avut un start dezastruos de campionat, cu patru eşecuri şi un egal în primele cinci runde. 

Florin Bratu nu exclude revenirea în România. ”Nu aş spune nu unei noi provocări”

Fostul atacant al lui Dinamo nu exclude o revenire în campionatul nostru. În România, Florin Bratu le-a mai pregătit pe Dinamo, CS Tunari, Aeorstar Bacău, Turris Turnu Măgurele, Concordia Chiajna, România U18 şi România U21.

”Am avut într-adevăr şi un program greu, dar nu am reuşit să câştig nici un meci din cele 5 (n.r. din acest sezon). M-am gândit să fac ceva pentru a fi, sper, mai bine pentru echipă. Am avut program foarte greu. Am început cu Pafos, Omonia, Apollon şi Anorthosis. Destul de greu!

(n.r. Vă tentează să reveniţi în fotbalul românesc sau doriţi tot un contract în străinătate?) Orice, cred eu că va fi bine pentru mine. Nu spun nu unui angajament în România. Acolo am crescut şi ca jucător şi ca antrenor aşa că nu aşi spune nu unei noi provocări acasă”, a spus Florin Bratu, pentru iamsport.ro.

Afla mai multe despre: florin bratuciprukarmiotissa 

viewscnt
Articole similare