Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin, cel mai slab om de la Empoli! Românul nu a prins pe teren finalul meciului cu Inter

Răzvan Marin, cel mai slab om de la Empoli! Românul nu a prins pe teren finalul meciului cu Inter

Serie A

Comentarii

Empoli nu şi-a revenit după eşecul catastrofal de pe terenul Romei şi a înregistrat o nouă înfrângere, scor 0-1, pe teren propriu, contra lui Internazionale,

Nerazzurrii s-au impus pe Carlo Castellani la limită, dar au dominat jocul pe toată durata celor 90 de minute. Toscanii au cedat la şase minute după pauză, când Dimarco a trimis o rachetă în vinclul porţii lui Etrit Berisha. La primul meci de la revenirea lui Andreazzoli pe banca tehnică a toscanilor, Empoli nu şi-a creat nicio ocazie mare de gol, iar Inter a bifat a cincea victorie din cinci posibile în Serie A.

Răzvan Marin a primit cea mai mică notă din tabăra lui Empoli

Fostul mijlocaş al lui Ajax a început partida din postura de titular, însă a fost înlocuit în minutul 69. Deşi nu a ieşit de multe ori în evidenţă, românul nu a jucat rău, dar a fost notat cu 6,3 de SofaScore. A fost cea mai mică notă din tabăra jucătorilor echipei gazdă.

Empoli a cedat, rând pe rând, contra granzilor din Italia, Juventus, AS Roma şi Internazionale, dar va avea parte de câteva meciuri mai uşoare în următoarea perioadă. În etapa următoare, toscanii vor primi vizita Salernitanei, iar pe 1 octombrie vor juca la Bologna.

Răzvan Marin a lipsit din primul 11 al celor de la Empoli doar într-un singur meci din acest sezon, în înfrângerea ruşinoasă de etapa trecută de pe terenul Romei, scor 0-7.

Afla mai multe despre: inter milanoempolirăzvan marin 

viewscnt
Articole similare