Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Niculae, despre atacanţii naţionalei U21: ”Din nefericire, nu este niciun jucător care se aseamănă cu mine, sper să îl găsim”

Marius Niculae, despre atacanţii naţionalei U21: ”Din nefericire, nu este niciun jucător care se aseamănă cu mine, sper să îl găsim”

Echipa națională

Comentarii

Marius Niculae a discutat despre atacanţii naţionalei U21 şi exerciţiile pe care le-a făcut cu aceştia la antrenamente.

Marius Niculae a fost adus la FRF odată cu Florin Bratu. Dacă fostul său coechipier este selecţionerul U21, ”Săgeată” ocupă funcţia de Manager Sportiv al aceleiaşi selecţionate.

Astfel, Niculae se duce unde este nevoie de el, iar în ultimele zile a colaborat cu naţionala U21, în special cu atacanţii. Fostul vârf al lui Dinamo a povestit despre ce face cu ”tricolorii” mici şi calităţile lor.

Marius Niculae a dezvăluit că a făcut diverse exerciţii, pe care le făcea şi el la vremea sa, alături de tinerii atacanţi şi a oferit o declaraţie haioasă despre profilul înaintaşilor naţionalei mici.

”Săgeată” a explicat că niciunul dintre aceştia, adica Jovan Markovic şi Ianis Stoica, nu se aseamănă cu stilul său de joc, însă din spusele sale putea fi interpretat altceva.

Marius Niculae, despre atacanţii naţionalei U21

Sunt nişte exerciţii de finalizare, că am făcut cu atacanţii, care mi-au folosit şi mie în cariera mea. Sunt bucuros pentru că au reacţionat foarte bine şi chiar le-au plăcut exerciţiile pe care le-am făcut împreună.

Mi-au plăcut toţi atacanţii pe care i-am văzut aici şi acum depinde numai şi numai de ei să marcheze cât mai multe goluri la echipele unde evoluează. Iar apoi, bineînţeles, la echipa naţională să vină cu mândrie.

Din nefericire, la U21 nu este niciun jucător care se aseamănă cu mine. Timpurile s-au schimbat, acum se joacă alt sistem, nu mai se joacă cu acel număr nouă vârf împins.

Acum sunt atacanţi de viteză, tehnici, se joacă altă tactică, iar, din punct de vedere fizic, nu e niciunul asemănător mie.

Sper să îl găsim şi să apară pentru că şi echipa naţională mare duce lipsă de un veritabil număr nouă”, a declarat Marius Niculae, pentru FRF TV.

Afla mai multe despre: marius niculae 

viewscnt
Articole similare