Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică, atacat din nou în Turcia după remarca rasistă! "Asta e Turcia şi vei învăţa unde şi când să vorbeşti". Ce i s-a reproşat

Marius Şumudică, atacat din nou în Turcia după remarca rasistă! "Asta e Turcia şi vei învăţa unde şi când să vorbeşti". Ce i s-a reproşat

Stranieri

Comentarii

Antrenorul lui Gaziantep, Marius Şumudică, e în corzi în Turcia. Nu s-a înţeles cu conducerea în privinţa prelungirii contractului, iar câţiva jurnalişti l-au atacat, pentru că a dezvăluit detaliile negocierilor.

Marius Şumudică, atacat din nou după remarca rasistă

De o singură înfrângere a fost nevoie pentru ca situaţia la Gaziantep să se complice. Imediat după ce Sivasspor s-a impus cu 2-1 în faţa echipei lui Marius Şumudică, antrenorul a dezvăluit ce s-a întâmplat la negocierile cu conducerea echipei sale. 

Imediat, câţiva jurnalişti i-au reproşat mai multe aspecte. După ce Erman Toroglu a avut o remarcă rasistă la adresa românului, un analist l-a criticat pentru modul în care gestionează situaţia la Gaziantep: „Asta e Turcia şi vei învăţa unde şi când să vorbeşti. În astfel de situaţii nu poţi să împărtăşeşti presei ce se întâmplă. Dacă vrei să pleci în Arabia sau oriunde în altă parte, du-te! 

E important la Gaziantep şi merită să-i fie prelungit acordul, dar să aibă răbdare. Şumudică ştie că lucrurile nu vor merge întotdeauna bine şi nu trebuia să întindă coarda. Toate la timpul lor. E un act total lipsit de respect”, a declarat Rıdvan Dilmen în cadrul emisiunii „100% Fotbal” de la postul NTV, citat de Gazeta Sporturilor. 

”Antrenorul ăsta e plin de figuri, joacă teatru. Nu am mai văzut aşa ceva, unde se crede? Se comportă ca un ţigan, e un ţigan”, a spus Erman Toroglu, un fost jucător turc. "Nu mai vorbiţi aşa!", a fost reacţia moderatorului, dar acesta nu s-a potolit. ”Dar cum să-i spun altfel, să-l numesc cerşetor?”, a adăugat Toroglu, spre stupefacţia tuturor.

Marius Şumudică, dezvăluiri de la negocierile cu conducerea lui Gaziantep

Sâmbătă, Marius Şumudică a vorbit, pentru Telekom Sport, despre ce s-a întâmplat la discuţiile despre noul său contract: "Din vară, să semnez pe doi ani şi să scad cu 10%, m-am ridicat să plec. Cu tot respectul pentru dumneavoastră, dar nu pot să accept aşa ceva atâta timp cât anul trecut am terminat pe 8, anul acesta suntem în primele 3", a declarat Marius Şumudică. 

 

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudica atac rasistremarca rasistamarius sumudica turciamarius sumudica gaziantepgaziantep 

viewscnt
Articole similare