Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mărturia românului reţinut pe nedrept în Italia ca fiind agresorul iubitei lui Cristi Manea: "M-au pus la pământ şi am aşteptat zece minute!"

Mărturia românului reţinut pe nedrept în Italia ca fiind agresorul iubitei lui Cristi Manea: "M-au pus la pământ şi am aşteptat zece minute!"

Echipa națională

Comentarii

Românul învinuit că a umplut-o de sânge pe iubita lui Cristi Manea, după meciul istoric care a trimis naţionala de tineret în semifinalele Campionatului European, a dezvăluit, pentru Adevărul, propria variantă a evenimentelor.

"Eram un pic mai sus, mă pregăteam să ies din stadion, dar am văzut că una dintre fete era lovită şi căzută pe jos, sângerând din zona feţei. Mă gândeam să nu o lovească mai rău, aşa că am coborât să îi separ. Exact când am ajuns în dreptul gardului, doar am apucat să ridic mâinile, să îi separ, că m-am simţit tras de tricou de către poliţia care era pe marginea terenului, dincolo de gard", a povestit acesta.
 
"Le-am zis că nu am lovit nicio fată, le-am spus să se uite la filmări, că o să vadă exact ce s-a întâmplat. M-au scos din stadion, nu m-au mai bruscat, doar acolo când m-au pus la pământ, şi am aşteptat 10 minute până când au verificat camerele video. A venit şeful poliţiei de stadion şi mi-a zis că, într-adevăr, nu am făcut nimic. Mi-au dat drumul imediat, într-un sfert de oră povestea se terminase. Italienii m-au întrebat: «Revii şi la semifinală?»", a mai declarat bărbatul pentru sursa citată.

Afla mai multe despre: manea 

viewscnt
Articole similare