Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mbappe a semnat. Anunţul de ultimă oră făcut de presa din Spania. Kylian, noul rege de la Madrid

Mbappe a semnat. Anunţul de ultimă oră făcut de presa din Spania. Kylian, noul rege de la Madrid

Fotbal

Comentarii

Kylian Mbappe este cel mai valoros jucător din noua generaţie, iar superstarul francez este pregătit să facă cel mai important pas în carieră.

Aflat din 2017 la PSG, fotbalistul de 23 de ani este la sfârşitul contractului cu formaţia pariziană, cu care însă nu a semnat prelungirea.

În contextul dat, francezul era liber să semneze încă din iarnă cu orice echipă din lume, fără să aibă vreo obligaţie contractuală faţă de clubul de care aparţine până în vară.

Mbappe a semnat. Anunţul de ultimă oră făcut de presa din Spania. Kylian, noul rege de la Madrid

Astfel că Mbappe a luat decizia. Acesta a semnat încă din luna ianuarie cu viitoare sa echipă. Este vorba de Real Madrid, conform presei spaniole, informaţie preluată şi de presa din Franţa.

Dezvăluirea a fost făcută de jurnalistul Ramon Alvarez, colaborator al postului Radio Marca, foarte bine informat în privinţa grupării madrilene.

La sfâşitul primei luni din 2022, Delphine Verheyden, avocata fotbalistului francez, s-ar fi întâlnit cu doi responsabili ai clubului Real Madrid.

Scopul a fost acela de a oficializa contractul dintre campionul mondial şi cel mai galonat club din istoria UEFA Champions League, înainte de dubla dintre PSG şi Real Madrid, din optimile Ligii Campionilor.

Spaniolii au avut câştig de cauză şi s-au calificat în sferturile competiţiei, după ce s-au impus cu scorul de 3-1 la general, deşi au pierdut prima manşă, scor 0-1, la Paris.

Kylian Mbappe a fost autorul celor două goluri ale parizienilor în ”dubla” cu pricina.

Jurnalistul citat precizează că "în acest tip de operaţiuni se semnează mai multe contracte", aşa cum a fost şi în cazul plecării lui Lionel Messi de la FC Barcelona la PSG, în vara anului trecut.

Mutarea lui Mbappe la Real Madrid ar urma să fie finalizată în această săptămână. Francezul ar urma să aibă un salariu de 25 de milioane de euro, cel mai mare din tot lotul ”galacticilor”, şi să încaseze o primă de transfer cuprinsă între 60 şi 80 de milioane de euro.

Ar mai rămâne mici detalii de pus la punct, cum ar fi drepturile de imagine ale fotbalistului. Dar prezentarea oficială ar urma să aibă loc la vară, după ce Mbappe îşi încheie oficial contractul cu PSG.

Afla mai multe despre: mbappepsgreal madrid 

viewscnt
Articole similare