Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Cristiano Ronaldo pentru coechipierii săi: ”Sunt aici pentru a câştiga şi nimic altceva”

Mesajul lui Cristiano Ronaldo pentru coechipierii săi: ”Sunt aici pentru a câştiga şi nimic altceva”

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Odată cu reveniera la Manchester United, Cristiano Ronaldo a avut un mesaj pentru noii săi coechipieri.

Cristiano Ronaldo a revenit la Manchester United după 12 ani şi a înscris două goluri la al doilea său debut pentru club. În duelul cu Newcastle, câştigat cu 4-1 de ”diavolii roşii”, lusitanul a avut nevoie de doar 47 de minute pentru a băga mingea în poartă, dând lovitura în minutul 45+2, înainte de a reuşi dubla în minutul 62. Odată cu revenirea pe Old Trafford, Cristiano a avut un mesaj pentru colegi.

Mesajul lui Cristiano Ronaldo pentru coechipierii săi

"Am revenit aici din două motive. Primul este că iubesc acest club. Al doilea este că iubesc, mai presus de toate, mentalitatea de învingător a acestui club. Nu am revenit să fiu o majoretă. Dacă vreţi să reuşiti, am nevoie să iubiţi cu tărie această echipă.

Trebuie să mâncaţi, dormiţi şi să luptaţi pentru acest club. Că jucaţi sau nu, trebuie să vă susţineţi coechipierii şi să daţi sută la sută pentru acest club. Sunt aici pentru a câştiga şi nimic altceva", a spus Ronaldo, conform The Sun.

Marţi seara, de la ora 19:45, Cristiano va avea al doilea test după revenire la Manchester. United va face vizita la Berna, unde o va înfrunta pe Young Boys, formaţia care a emilinat-o pe CFR din prelimnariile Ligii Campionilor.

Afla mai multe despre: manchester unitedcristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare