Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul lui Stoican pentru elevii săi: ”Jucăm fotbal, nu facem operaţii pe creier şi nu construim avioane”. Ultimele detalii despre accidentarea lui Bauza

Mesajul lui Stoican pentru elevii săi: ”Jucăm fotbal, nu facem operaţii pe creier şi nu construim avioane”. Ultimele detalii despre accidentarea lui Bauza

FC U Craiova

Comentarii

Flavius Stoican a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă, înaintea duelului cu Gaz Metan, din a 13-a etapă a Ligii 1.

FC U Craiova se pregăteşte pentru a 13-a etapă a Ligii 1, când va primi vizita lui Gaz Metan. După 12 meciuri, oltenii au doar nouă puncte şi se află pe locul 14 în campionat, doar în faţa Clinceniului şi a lui Dinamo. Odată cu plecarea lui Adi Mutu, Flavius Stoican a venit pe bancă, însă tehnicianul de 44 de ani a debutat cu stângul în Bănie.

La primul meci al său, cu UTA, în deplasare, oltenii au fost învinşi cu 1-0. La următorul meci, împotriva lui Gaz Metan, Stoican vrea victoria. Medieşenii cred că vor avea viaţa uşoară cu Craiova, însă tehnicianul lui FC U a pus la cale un plan pentru a câştiga în Bănie. Stoican le-a amintit jucătorilor săi că singura lor treabă este să joace fotbal şi a oferit ultimele detalii despre indisponibilităţile Craiovei.

Mesajul lui Stoican pentru elevii săi

Mi-l doresc în teren pe Bauza, un jucător foarte talentat. Stă accidentat de atât timp, chiar suferim. Un astfel de jucător poate să îşi decidă jocul în anumite momente.

La un moment dat îmi fac şi eu procese de conştiinţă, că poate sunt prea multe informaţii din scurt, dar din dorinţa de a le spune cât mai repede, pentru că nimeni nu te aşteaptă, nimeni nu îţi dă timp şi atunci, cât mai multe informaţii, dar am nevoie ca ei să fie capacitaţi.

Mai avem discuţii individuale, mai facem cu câte un jucător analiza cu ce am văzut la meciul respectiv. Avem presiune, că trebuie să facem, să dregem. Nu, trebuie să jucăm fotbal. Jucăm fotbal, ne mişcăm, dăm, pasăm, suntem agresivi, recuperăm mingea, ca la fotbal.

Nu văd altceva, că nu construim avioane sau facem operaţii pe creier şi mor oameni. Nu, vreau să jucăm fotbal.  Albu şi Negru sunt suspendaţi, Diallo accidentat, Bauza accidentat, Marquetti nu e fit”, a declarat Flavius Stoican.

 

Afla mai multe despre: fc u craiovaflavius stoicanfc u craiova gaz metan mediaşliga 1 

viewscnt
Articole similare