Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul tranşant transmis de Serena Williams pentru Simona Halep, înainte de meciul direct din sferturile Australian Open

Mesajul tranşant transmis de Serena Williams pentru Simona Halep, înainte de meciul direct din sferturile Australian Open

Simona Halep

Comentarii

În vârstă de 39 de ani, Serena Williams a avertizat-o pe Simona Halep că se simte foarte pregătită pentru meciul din sferturile Australian Open. Serean Wiliams şi Simona Halep vor fi adversare în sferturile Australian Open, după ce au trecut de Aryna Sabalenka, respectiv Iga Swiatek.

Ajunsă la 39 de ani, Serena Williams s-a calificat în sferturile Australian Open, după ce a învins-o cu 6-4, 2-6, 6-4 pe Aryna Sabalenka. Următoarea adversară a Serenei va fi Simona Halep, care a trecut de Iga Swiatek cu 3-6, 6-1, 6-4.

Mesajul tranşant a Serenei Williams pentru Simona Halep: ”Sunt pregătită pentru orice adversară”

La conferinţa de presă de după meciul cu Sabalenka, Serena Williams a avut un discurs în care a arătat că este foarte sigură pe ea. Întrebată despre adversara din sferturile Australian Open, legendara jucătoare a transmis că nu se teme de nicio adversară şi este pregătită să se califice în semifinale:

”În acest moment sunt pregătită pentru orice adversară. Mă simt pregătită atât pentru un meci cu Simona Halep, cât şi pentru unul cu Iga Swiatek (n.r. între timp, Simona a trecut de Swiatek). Cu Iga nu am jucat niciodată. Sunt sferturile de finală ale unui Grand Slam. Am fost aici de mai multe ori decât aş putea număra. Aceasta este atitudinea potrivită pentru mine. Voi fi pregătită pentru oricare dintre jucătoare”, a declarat Serena Williams.

Serena Williams, coşmarul Simonei Halep

Între cele două jucătoare au avut loc până acum 12 întâlniri. Serena a fost însă un adevărat coşmar care a urmărit-o pe Simona Halep de-a lungul carierei. Până acum, legendara tenismenă americană a câştigat de 9 ori, în timp ce Simona Halep are 3 victorii.

Ultima victorie a Simonei este însă cea mai importantă. Simona Halep s-a impus în faţa Serenei Wiliams în finala de la Wimbledon, în 2019, când jucătoarea noastră a câştigat cu 6-2, 6-2 şi şi-a trecut astfel în palmares al doilea titlu de Grand Slam. De partea cealaltă, Serena Williams are nu mai puţin de 23 de trofee Grand Slam.

Afla mai multe despre: serena williams 

viewscnt
Articole similare