Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mesajul transmis de MM Stoica direct de pe gazonul Stadionului Steaua, în ziua meciului FCSB - CFR Cluj. Ultimele detalii din Ghencea | FOTO

Mesajul transmis de MM Stoica direct de pe gazonul Stadionului Steaua, în ziua meciului FCSB - CFR Cluj. Ultimele detalii din Ghencea | FOTO

FCSB

Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a publicat o imagine direct de pe gazonul Stadionului Steaua, alături de antrenorul Mihai Pintilii.

MM Stoica şi Mihai Pintilii, pe gazonul stadionului din Ghencea. Ultimele detalii despre FCSB - CFR Cluj

FCSB a anunţat că partida cu CFR Cluj, contând pentru etapa a patra a Superligii, se va disputa pe Stadionul ”Steaua”, duminică, de la 21:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Oficialii vicecampioanei României au pătruns deja pe arena din Ghencea. În ziua meciului cu fosta campioană a Superligii, Mihai Stoica a publicat o imagine de pe teren, alături de Mihai Pintilii, cu trimitere la galeria FCSB şi suporterii echipei: "Oriunde şi mereu, cu Peluza Nord Steaua Oficial", a fost mesajul conducătorului echipei finanţate de Gigi Becali. 

Pentru Orange Sport, MM Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut la derby-ul cu CFR Cluj, iar oficialul echipei a vorbit şi despre măsurile de securitate sporite. 

Forţele de ordine au fost instruite să nu tolereze actele de indisciplină la FCSB - CFR Cluj, iar MM Stoica a recunoscut că a auzit şi zvonuri îngrijorătoare.

De asemenea, oficialul FCSB a relatat şi prima impresie despre noul Stadion Steaua, pe care a revenit la aproape un deceniu distanţă. 

Informaţii pentru spectatori

- accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 19:00

- toţi spectatorii trebuie să aibă asupra lor un document de identitate şi să se supună în mod voluntar controlului corporal, în conformitate cu prevederile Legii 4/2008

- toate autovehiculele vor fi controlate pentru materiale interzise

- mijloacele de transport în comun vor circula până după miezul nopţii 

- casele de bilete de la Stadionul Steaua vor fi deschise până la ora 17:00

- casele de bilete de pe Bulevardul Basarabia vor fi deschise până la ora 14:00

 

Afla mai multe despre: mm stoica ghenceamm stoica stadionul steauafcsb cfr clujfcsb stadion steaua 

viewscnt
Articole similare