Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce simt fotbaliştii lui Dinamo, după primul punct pus în clasamentul Superligii: "Da, am progresat. Degeaba avem joc frumos dacă nu este şi eficient"

Ce simt fotbaliştii lui Dinamo, după primul punct pus în clasamentul Superligii: "Da, am progresat. Degeaba avem joc frumos dacă nu este şi eficient"
Comentarii

Ricardo Grigore şi Dennis Politic au vorbit în numele vestiarului dinamovist, după remiza cu U Cluj, scor 1-1. Este primul punct acumulat de echipa lui Ovidiu Burcă, în actualul campionat.

Ce spun dinamoviştii după ce au făcut primul punct în Superliga

Universtatea Cluj a încheiat la egalitate sâmbătă, pe teren propriu, la Mediaş, scor 1-1, cu formaţia bucureşteană Dinamo, într-un meci contând pentru etapa a patra a Superligii.

Dennis Politic a deschis scorul printr-o acţiune individuală superbă, în minutul 15, iar Daniel Popa a egalat cu o lovitură puternică de cap, în minutul 51. 

La finalul partidei, Ricardo Grigore a tras câteva concluzii. 

„Un punct important, ne întristează faptul că am condus, trebuia să nu lăsăm piciorul de pe acceleraţie. În a doua repriză am început bine, iar mai apoi a fost acea neatenţie, ne-au prins pe o tranziţie negativă, au centrat şi au dat gol.

Nici terenul nu a fost în cele mai bune condiţii, iar rezultatul final a fost corect pentru ambele formaţii. Nu am mai avut răbdare, nu am mai ţinut de minge, trebuia să ţinem mai mult de ea, puteam să schimbăm soarta meciului, a fost o deplasare foarte grea, drum lung, oboseala, dar important e că s-a terminat cu bine. Trebuie să luăm ce e mai bine din acest meci.

Da, am progresat. La analiza oricărui meci suntem foarte atenţi, mister evidenţiază tot, ne bucurăm că facem progrese, sunt detaliile mici care fac diferenţa în prima ligă. Mulţi suntem tineri, trebuie să finisăm aceste lucruri. Degeaba avem joc frumos dacă nu este şi eficient”, a declarat Ricardo Grigore la finalul meciului.

De asemenea, marcatorul golului dinamoviştilor, Dennis Politic, a oferit prima reacţie. 

”Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am reuşit să dau primul meu gol şi sper la cât mai multe sezonul acesta. Mă bucur şi pe plan colectiv că am reuşit să luăm un punct. Suntem un pic dezamăgiţi că, din puncul meu de vedere, puteam să luăm cele trei puncte, dar suntem fericiţi că am reuşit să luăm, în sfârşit, primul punct în acest campionat.

Cu siguranţă, este un pas înainte şi ne bucurăm că am reuşit să scoatem un egal astăzi. Nu a fost un meci uşor, a trebuit să muncim până în ultimul minut şi sperăm ca de acum să luăm cât mai multe puncte”, a spus Dennis Politic.

Afla mai multe despre: u cluj dinamoricardo grigoredennis politic 

viewscnt
Articole similare