Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | ”Sunt cuie ieşite” / ”Tu le-ai văzut vestiarele?” Stadionul unei echipe din Superligă lasă de dorit. Un copil de mingi a avut de suferit

VIDEO |  ”Sunt cuie ieşite” / ”Tu le-ai văzut vestiarele?” Stadionul unei echipe din Superligă lasă de dorit. Un copil de mingi a avut de suferit

Superliga

Comentarii

Partida dintre FC Botoşani şi Hermannstadt din etapa a patra a Superligii a produs, involuntar, un incident care putea avea urmări mult mai grave.

În minutul 73 al partidei, fotbalistul echipei moldave, Gabriel David, nu a mai putut controla un balon ce a ieşit din suprafaţa de joc şi a intrat în coliziune cu un copil de mingi. Acesta a căzut peste o bordură aflată la marginea terenului. Băiatul a resimţit vizibil căzătura şi a fost scos în afara terenului de echipajul medical aflat la stadion.

”Sunt cuie ieşite” / ”Tu le-ai văzut vestiarele?”

Dan Udrea şi Basarab Panduru au comentat nefericitul incident în cadrul emisiunii ”Sport Report”. Amândoi au căzut de acord că infrastructura stadionului din Botoşani nu este una corespunzătoare pentru o arenă de primă ligă. Mai mult decât atât, Panduru a vorbit şi despre vestiarele Municipalului botoşănean care, în opinia sa, sunt departe de standardele Superligii.

Dan Udrea: Practic copilul de mingi nu-şi mai poate ţine echilibrul şi cade pe acea bordură. Acuză lovitura...

Panduru: Nu se simte foarte bine.

Dan Udrea: Din păcate, eram cu MM (n.r. Mihai Stoica) înainte de meci şi i-am spus. ”Stadionul ăsta arată cum arată.” Nu e în regulă cu bordurile alea. Şi la Galaţi, nu mai ţii minte ce era să păţească Lăcătuş când a căzut cu spatele acolo? Nu aşa trebuie să arate un stadion. Evenimentul este nefericit, dar poate să cadă un jucător acolo. Uită-te la lemnele alea care sunt puse acolo... Sunt cuie ieşite. Dacă ar fi căzut acolo copilul de mingi? Cuiele alea sunt ieşite din lemn. Nu mai spun că prin tribună am văzut o salcie care făcea umbră spectatorilor.

Panduru: Tu ai văzut vreodată vestiarele de la Botoşani? N-am ce să povestesc. Ăla e vestiar? Du-te tu acolo şi spune-mi dacă ăla e vestiar.

VIDEO cu discuţia dintre Dan Udrea şi Basarab Panduru

FCU Craiova a învins sâmbătă, în deplasare, scor 1-0, formaţia FC Botoşani, într-un meci din etapa a patra a Superligii. Este al patrulea meci fără victorie pentru Marius Croitoru de la revenirea la FC Botoşani, care a înregistrat două înfrângeri şi două remize în noul sezon. 

 

Afla mai multe despre: fc botoşani 

viewscnt
Articole similare