Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu merge treaba!". Iftime s-a uitat la ce a făcut Croitoru: "La ţipat suntem buni toţi. Am auzit şi ţipete de aici"

"Nu merge treaba!". Iftime s-a uitat la ce a făcut Croitoru: "La ţipat suntem buni toţi. Am auzit şi ţipete de aici"

FC Botoșani

Comentarii

Acţionarul de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, a părut descumpănit la finalul unui nou meci din campionat în care echipa antrenată de Marius Croitoru a ratat victoria.

Valeriu Iftime, pus pe gânduri! "E un semnal de alarmă"

FCU Craiova a învins sâmbătă, în deplasare, scor 1-0, formaţia FC Botoşani, într-un meci din etapa a patra a Superligii. Este al patrulea meci fără victorie pentru Marius Croitoru de la revenirea la FC Botoşani, care a înregistrat două înfrângeri şi două remize în noul sezon. 

Într-o primă reacţie după meci, Valeriu Iftime a comentat rezultatele echipei din acest sezon al Superligii şi a analizat comportamentul lui Marius Croitoru, care a încasat încă un cartonaş galben. 

"Da, nu merge (n.r. - treaba). Sigur, nu e grav, dar e clar că nu jucăm, toate echipele par mai bune decât noi şi mai motivate. Suntem în zona asta fierbinte şi cu o echipă care nu joacă fotbal. Doar cu Rapid şi atât. Azi ne-au dominat. Nu ştiu ce să spun. E clar că nu avem mijlocaşi care să facă mare lucru. Slăbuţ la ce aşteptam de la un număr 10. E complicat. Şi vârful de atac care e inexistent acolo. Au avut bară, gol ei, au fost mai războinici. 

Parcă nu sunt devotaţi, să pună capul, suntem slabi. E al treilea meci slab dintre cele patru. E un semnal de alarmă şi mai multe nu pot să spun. 

(n.r. - Croitoru a ajuns la trei galbene în patru partide). Da... Nu ai ce să-i faci. Am auzit şi ţipete de aici, nu ştiu cât poate câştiga dacă ţipă. La ţipat suntem buni toţi şi nu facem ceva în timpul meciului. În timpul meciului să joci fotbal. Aşa îi ajutăm pe adversari. Îl înţeleg că nu poate sta, îl înţeleg, are alt temperament şi nu poate", a declarat Valeriu Iftime după a doua înfrângere a campionatului pentru FC Botoşani. 

De asemenea, după meciul din Moldova, Basarab Panduru a pus sub semnul întrebării prezenţa lui Marius Croitoru în Superliga

 

Afla mai multe despre: valeriu iftimemarius croitorufc botosani u craiova 1948 

viewscnt
Articole similare