Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Metz, victorie în deplasare. Echipa lui Boloni încă speră la salvarea de la retrogradare

Metz, victorie în deplasare. Echipa lui Boloni încă speră la salvarea de la retrogradare

Stranieri

Comentarii

Metz a reuşit o victorie extrem de importantă în campionatul Franţei, una venită chiar în deplasare, în lupta intensă pentru supravieţuire în elita fotbalului francez.

Boloni, victorie importantă cu Metz în campionatul Franţei

Metz, echipa condusă de antrenorul român Ladislau Boloni, a învins-o, în deplasare, pe Nantes, scor 2-0, în etapa a 24-a din Ligue 1.

Echipa lui Boloni s-a impus cu 2-0 marcând de două ori în repriza secundă. Mai întâi, Mikautadze a transformat un penalti, în minutul 58, apoi georgianul împrumutat de la Ajax a oferit pasa de gol pentru Udol, în minutul 60.

Astfel, a fost prima victorie pentru Metz după zece etape la rând fără succes în Ligue 1.

În clasament, Metz este pe locul 17, cu 20 de puncte, şi luptă să se salveze de la retrogradare. FC Nantes e pe locul 13, cu 25 de puncte.

Anunţ despre situaţia lui Boloni la Metz

”Deşi este conştient de limitele echipei sale, patronul lui Metz nu e genul care să îşi demită antrenorii în timpul sezonului. El a făcut acest lucru doar de trei ori de la sosirea sa în 2009 (2).

Surse din anturajul lui Metz susţin că antrenorul este nevoit să se mulţumească cu o echipă limitată. Mercato de iarnă nu l-a ajutat”, au notat cei de la L’Equipe.

Afla mai multe despre: ladislau bolonimetzligue 1 

viewscnt
Articole similare