Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mihai Stoica a dat de gol transferul pe care Dan Petrescu îl va face la CFR Cluj. Jucătorul este dorit şi de FCSB

Mihai Stoica a dat de gol transferul pe care Dan Petrescu îl va face la CFR Cluj. Jucătorul este dorit şi de FCSB

CFR Cluj

Comentarii

Mihai Stoica a dat de gol primul transfer pe care Dan Petrescu îl face după ce va fi prezentat oficial la CFR Cluj.

Dan Petrescu este ca şi revenit la CFR Cluj, după ce Marius Şumudică a fost de acord cu rezilierea contractului. Pe lângă alte condiţii, antrenorul în vârstă de 53 de ani a cerut şi câţiva jucători.

În cadrul unui live pe contul de Facebook al FCSB-ului, Mihai Stoica a dat de gol primul transfer pe care Dan Petrescu îl va face la CFR Cluj.

Mihai Stoica a dat de gol primul transfer făcut de Dan Petrescu la CFR: ”Îi vom face şi noi o ofertă”

În vârstă de 29 de ani, Mihai Bordeianu este liber de contract după ce s-a despărţit de Al Qadisiyah. Mijlocaşul central are mai multe oferte şi, printre altele, este dorit de CFR Cluj şi FCSB.

Mihai Stoica susţine că FCSB ar urma să-i facă ofertă după derby-ul cu CFR Cluj, programat duminică şi transmis live de Telekom Sport.

Însă managerul sportiv al FCSB-ului l-a dat de gol pe Mihai Bordeianu, despre care susţine că este mai aproape de CFR Cluj:

”Este un jucător apreciat de Edi Iordănescu şi putem să discutăm, şi probabil că o să-i facem o ofertă.

Să treacă meciul cu CFR Cluj şi sunt şanse ca Mihai Bordeianu să primească o ofertă din partea noastră. Dar înţeleg că ar fi fost mult mai aproape de CFR”, a dezvăluit Mihai Stoica.

Mihai Bordeianu ar fi fost convins de Dan Petrescu să o refuze pe FCSB şi să accepte oferta de la CFR Cluj, după ce i-ar fi transmis că şi el va merge în Gruia.

Cei doi au o relaţie foarte strânsă după ce au colaborat tot la CFR Cluj. De altfel, în ianuarie 2018, Mihai Bordeianu a fost transferat de CFR de la FC Botoşani după ce Dan Petrescu a insistat pentru el.

Mihai Bordeianu a lucrat şi cu Edi Iordănescu, tot la CFR Cluj, în sezonul trecut, când a fost împrumutat de la Al Qadisiyah. Însă mijlocaşul de 29 de ani şi-ar dori mai să-şi continue cariera la CFR Cluj, club alături de care a câştigat de 4 ori titlul de campion al României.

Afla mai multe despre: mihai bordeianu 

viewscnt
Articole similare