Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu, declaraţie sfidătoare la adresa Rusiei şi a lui Vladimir Putin, pe care l-a făcut ”idiot”. Reacţie de ultimă oră a antrenorului român

Mircea Lucescu, declaraţie sfidătoare la adresa Rusiei şi a lui Vladimir Putin, pe care l-a făcut ”idiot”. Reacţie de ultimă oră a antrenorului român

Stranieri

Comentarii

Într-un adevărat gest de sfidare, Mircea Lucescu anunţă că nu va părăsi Ucraina, în ciuda faptului că este atacată de Rusia şi l-a numit ”idiot” pe Vladimir Putin.

Mircea Lucescu a rămas blocat la Kiev după ce Vladimir Putin a dat ordin ca armata Rusiei să atace Ucraina. Însă antrenorul român spune că oricum nu avea de gând să plece.

Într-o declaraţie făcută astăzi, 24 februarie, antrenorul român a avut o reacţie sfidătoare la adresa ruşilor şi l-a numit idiot pe Vladimir Putin.

Mircea Lucescu, sfidător: ”Sper ca acest război început de idioţi va fi oprit”

Antrenorul în vârstă de 76 de ani se află la Kiev, unde a revenit în urmă cu două zile, din cantonamentul din Antalya. Mircea Lucescu aştepta reluarea campionatului Ucrainei, care ar fi trebuit să înceapă vineri, 25 februarie, dar între timp Rusia a atacat Ucraina.

Administraţia de la Kiev a activat legea marţială şi astfel toate activităţile care nu sunt necesare au fost suspendate pentru o perioadă de 30 de zile.

Însă Mircea Lucescu spune că n-are de gând să plece din Ucraina. Într-o declaraţie sfidătoare, legendarul antrenor român i-a numit ”idioţi” pe cei care au început războiul, în contextul în care Vladimir Putin este cel care a decis atacarea Ucrainei:

”Toate evenimentele sportive din Ucraina au fost suspendate pentru 30 de zile. Nu voi pleca din Kiev şi nu mă voi întoarce în România!

Nu sunt un laş! Sper că acest război început de idioţi va fi oprit cât mai curând. Nu m-am gândit niciodată că va începe războiul”, a declarat Mircea Lucescu, citat de sport.ua.

Dinamo Kiev, mesaj de încurajare pentru ucraineni

În acelaşi timp, Dinamo Kiev, echipă antrenată de Mircea Lucescu, a postat pe reţelele de socializare un mesaj de încurajare a ucrainenilor, care se confruntă cu starea de război:

”Suntem pe pământul nostru şi nu-l vom da nimănui! Adevărul este al nostru, victoria este a noastrp! Cu siguranţă vom câştiga, iar ucrainenii de la Ujgorod la Luhansk, de la Cernihiv la Sevastopol vor fi mândri că sunt cetăţeni ai unui stat măiestuos numit Ucraina.

Glorie Ucrainei! Glorie Naţiunii!”, a fost mesajul postat de Dinamo Kiev.

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare