Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu, reacţie din infernul din Ucraina: ”N-aş fi crezut niciodată că mai este posibil aşa ceva!” Aseară, ”Il Luce” nu voia să revină în România: ”Nu sunt un laş”

Mircea Lucescu, reacţie din infernul din Ucraina: ”N-aş fi crezut niciodată că mai este posibil aşa ceva!” Aseară, ”Il Luce” nu voia să revină în România: ”Nu sunt un laş”

Stranieri

Comentarii

Mircea Lucescu se află în Kiev în aceste momente, unde se pregătea pentru reluarea campionatului Ucrainei. Vladimir Putin a decis azi-dimineaţă să atace Ucraina şi inclusiv Kiev a fost bombardat cu rachete.

Azi-dimineaţă, Vladimir Putin a anunţat că a decis să atace Ucraina şi imediat a început bombardarea mai multor oraşe importante, printre care şi Kievul.

În Kiev se află şi Mircea Lucescu, antrenorul lui Dinamo Kiev, care pregătea reluarea campionatului. Dinamo Kiev urma să joace pe 26 februarie cu Inhulets Petrove, pe teren propriu.

Mircea Lucescu, prima reacţie din infernul din Ucraina

În urmă cu două zile, Mircea Lucescu a decis să revină cu Dinamo Kiev în Ucraina, după un cantonament prelungit în Antalya.

Antrenorul în vârstă de 76 de ani a tot amânat revenirea în Ucraina, din cauza tensiunilor cu Rusia, dar, în cele din urmă, a aterizat marţi la Kiev. Mai ales că Dinamo Kiev ar fi trebuie să joace cu Inhulets Petrove, în prima etapă din acest an, din campionatul Ucrainei.

Însă, între timp, situaţia s-a agravat extre de mult. Vladimir Putin a decis să atace Ucraina, la două zile distanţă după ce regiunile Doneţk şi Luhansk au fost declarate independente.

Mircea Lucescu a vorbit pentru Fanatik azi-noapte, chiar înainte ca preşedintele Rusiei să decidă să atace Ucraina. Legendarul român a declarat aseară că nu intenţionează să revină în România, cel puţin pe moment:

”Deocamdată stau şi aştept să văd ce se întâmplă. Sâmbătă trebuia să jucăm cu Inhulets Petrove, locul 14, la Kiev, dar să vedem ce e cu starea de urgenţă.

Eu stau la bază, nu am contact cu nimeni... Jucătorii sunt puţin speriaţi... aşa... normal... pentru familii... Noi nu avem mulţi străini, mai rău este pentru echipele cu mulţi străini că ambasadele le cer, desigur, să plece.

Vai de capul nostru ce ne este dat să trăim, n-aş fi crezut niciodată că mai este posibil aşa ceva... Elţîn (n.r. Boris Elţîn, fostul preşedinte al Rusiei) a lăsat lucrurile nepuse la punct... aşa încurcate, neclarificate după destrămarea Uniunii Sovietice...”, a declarat Mircea Lucescu pentru Fanatik.

Înainte ca Kievul şi alte oraşe mari din Ucraina să fie bombardate, Mircea Lucescu declara că n-are de gând să revină în România, deoarece ar fi semn de slăbiciune:

”Cum să vin? Păi să pleca aşa... Eu nu sunt laş, n-am plecat nici când a început nebunia în Doneţk, în 2014. Nu pot să fac aşa ceva. În niciun caz...

Păi aş da un exemplu negativ pentru toată lumea... de frică, de panică, de neseriozitate... cum să fac aşa ceva? Să sperăm că n-o să fie nimic şi s-or potoli oamenii ăştia mari şi fără minte... să le vină mintea la cap”, a declarat Mircea Lucescu pentru Fanatik.

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare