Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Un fotbalist ucrainean, mesaj foarte dur pentru Vladimir Putin după ce preşedintele Rusiei a decis să atace Ucraina

Un fotbalist ucrainean, mesaj foarte dur pentru Vladimir Putin după ce preşedintele Rusiei a decis să atace Ucraina
Comentarii

Serhiy Rybalka a avut un mesaj foarte dur pentru Vladimir Putin, după ce preşedintele Rusiei a decis să atace Ucraina.

Vladimir Putin nu este dispus să facă vreun pas în spate şi a decis să atace Ucraina, la doar câteva zile după ce a declarat independenţa regiunilor Doneţk şi Luhansk.

Mai multe obiective militare din oraşe mari din Ucraina, precum Kiev, Harkiv sau Mariopol au fost bombardate de armata rusă şi au apărut deja primele victime.

Serhiy Rybalka, fotbalist ucrainean care joacă la FK Oleksandriya, a avut un mesaj foarte dur pentru Vladimir Putin, după dezastrul pe care l-a declanşat în Ucraina.

Mesaj dur pentru Vladimir Putin

Vladimir Putin a anunţat azi-dimineaţă că a decis să trimită armata în Ucraina. Imediat după ce discursul preşedintelui Rusiei s-a încheiat, obiective militare din Kiev, Mariopol, Harkiv şi Odessa au fost atacate cu rachete.

La câteva ore distanţă, o coloană de tancuri şi vehicule grele au trecut graniţa Belarusului cu Ucraina şi presa internaţională scrie că acestea se îndreaptă spre Kiev, capitala ţării.

Evenimentele din Ucraina au zguduit scena politică internaţională şi nu numai. Sportivi, oameni simpli sau vedete i-au cerut lui Vladimir Putin să înceteze ostilităţile.

Unul dintre cele mai dure mesaje a venit de la Serhiy Rybalka, fost jucător la Dinamo Kiev şi internaţional ucrainean: ”Creatură, mori acum!”, a fost mesajul postat de Rybalka, pe o poză cu Vladimir Putin.

Mesaje de susţinere, de unitate şi de condamnare a evenimentelor au venit şi din partea altor sportivi ucraineni, precum Andrei Şevcenko, Igor Plastun (fotbalist la Ludogoreţ), Vitali şi Vladimir Kliciko sau Oleksandr Zinchenko (fotbalist la Manchester City).

”Întreaga lume civilizată este îngrijorată de situaţia din ţara mea. Nu pot să stau deoparte şi să încerc să-mi dau cu păerere [...] Ţara mea este a ucrainenilor şi nimeni nu şi-o va putea însuşi vreodată. Nu ne vom da bătuţi! Glorie Ucrainei”, a scris Oleksandr Zinchenko

”Fii sigur: Ucraina este puternică! Are o capitală puternică, Kiev, oraşe şi sate puternice, precum şi un popor puternic şi unit, care preţuieşte independenţa, suveranitatea şi pacea în Europa. Voinţa ei va fi veşnică. Glorie Ucrainei”, Vladimir Kliciko.

”Eşti o făptură bolnavă (n.r. mesaj adresat lui Vladimir Putin)!”, Aderinsola Eseola, fotbalist la Vorskla Poltava.

Afla mai multe despre: serhiy rybalka 

viewscnt
Articole similare